Rogue (Assassin's Creed) (2014) videojáték 12

Az Assassin's Creed: Rogue főszereplője a templomos Shay, de nem egy sima rosszfiúról van szó, emberünk ugyanis egykoron az assassinokat szolgálta, ám jobbnak látta, ha a másik oldalra állt át, s most egykori bajtársait vadássza.
A prédáinkra az Atlanti-óceán hideg északi részén lesünk… [tovább]

Videók

angol

Képek 3

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 5

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

CaptainV 
Assassin's Creed: Rogue (2014)

Assassin's Creed: Rogue (2014) videojáték

A Black Flagben oké volt a hajókázás, megvolt a hangulata és még számított annyira újnak, hogy a kihívást lássam benne, ne az időhúzást, de annyira azért nem szerettem meg, hogy itt örüljek neki. A „díszletet” sem szeretem, tényleg, elnézést az USA-tól, de a harmadik részben szerintem nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon nem AC-kompatibilis a terepük, de gondolom, az a piac túl nagy ahhoz, hogy skippelhessük, mindegy, örülök, hogy innen visszaevezünk Európába, ami nem csak szürke, kék, fehér meg barna színekből áll.
Viszont a sztorija jó, elég drámai is, ha jobban belegondolunk. Tesz valamit az AC univerzumához, most főleg a templomosok szemszögét próbálja hitelesíteni, kissé árnyalni őket, és ehhez kapcsolódóan úgy is lett vége, ahogy nem gondoltam volna. spoiler
Alapvetően oké, de a franchise gyengébbik felébe tartozik, és a kronológiához kell, több ismerős szereplő is van, és ahogy össze tudtam rakni, a végén már elhangzik pár mondat a következő rész kapcsán, de nem ezt fogom elővenni félév múlva egy estére, hogy lazítsak vele vagy nosztalgiázzak. Nagyon szeretném, ha az Unity, ami témájában sokkal közelebb áll hozzám, valamiben egy kicsit másabb lenne.

lipotdorka 
Assassin's Creed: Rogue (2014)

Assassin's Creed: Rogue (2014) videojáték

Történetileg nagyon ott volt, érdekes volt a templomosok cipőjébe járni, de azért itt is akadtak bőven problémák. A harcrendszert még mindog nem igazán sikerült megoldani, azért akadtak problémák a mászásokkal is, és a suttogós assasinok is nagyon kiakasztottak néha, amikor random rámugráltak, de spoiler.


Folytatása

Assassin's Creed Unity (2014) videojáték

Összehasonlítás

Assassin's Creed


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján