Assassin's Creed: Rogue (2014)

videojáték 19

Az Assassin's Creed: Rogue főszereplője a templomos Shay, de nem egy sima rosszfiúról van szó, emberünk ugyanis egykoron az assassinokat szolgálta, ám jobbnak látta, ha a másik oldalra áll át, s most egykori bajtársait vadássza. A prédáinkra az Atlanti-óceán hideg északi részén lesünk… [tovább]

Assassin's Creed: Rogue Remastered

Remaster kiadás: PS4, Xbox One

2018

Videók

angol

Képek 3

SzereplőSzinkronhang
Shay CormacSteven Piovesan

Most játszik vele 2

Kedvencelte 11

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

CaptainV 
Assassin's Creed: Rogue (2014)

Assassin's Creed: Rogue (2014) videojáték

A Black Flagben oké volt a hajókázás, megvolt a hangulata és még számított annyira újnak, hogy a kihívást lássam benne, ne az időhúzást, de annyira azért nem szerettem meg, hogy itt örüljek neki. A „díszletet” sem szeretem, tényleg, elnézést az USA-tól, de a harmadik részben szerintem nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon nem AC-kompatibilis a terepük, de gondolom, az a piac túl nagy ahhoz, hogy skippelhessük, mindegy, örülök, hogy innen visszaevezünk Európába, ami nem csak szürke, kék, fehér meg barna színekből áll.
Viszont a sztorija jó, elég drámai is, ha jobban belegondolunk. Tesz valamit az AC univerzumához, most főleg a templomosok szemszögét próbálja hitelesíteni, kissé árnyalni őket, és ehhez kapcsolódóan úgy is lett vége, ahogy nem gondoltam volna. spoiler
Alapvetően oké, de a franchise gyengébbik felébe tartozik, és a kronológiához kell, több ismerős szereplő is van, és ahogy össze tudtam rakni, a végén már elhangzik pár mondat a következő rész kapcsán, de nem ezt fogom elővenni félév múlva egy estére, hogy lazítsak vele vagy nosztalgiázzak. Nagyon szeretném, ha az Unity, ami témájában sokkal közelebb áll hozzám, valamiben egy kicsit másabb lenne.

lipotdorka 
Assassin's Creed: Rogue (2014)

Assassin's Creed: Rogue (2014) videojáték

Történetileg nagyon ott volt, érdekes volt a templomosok cipőjébe járni, de azért itt is akadtak bőven problémák. A harcrendszert még mindog nem igazán sikerült megoldani, azért akadtak problémák a mászásokkal is, és a suttogós assasinok is nagyon kiakasztottak néha, amikor random rámugráltak, de spoiler.


Hasonló játékok címkék alapján