Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők (2022)

társasjáték 12 2
Lost Ruins of Arnak: Expedition Leaders
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–4

Térj vissza Arnakra!

Ismerjétek meg a 6 egyedi expedícióvezetőt, akiknek különleges képességeit felhasználhatjátok a játék során, hogy új lehetőségek révén magatokhoz ragadjátok a győzelmet.

Az expedícióvezetők mellett pedig új eszközök, képességek, kártyák és 2 újabb kutatássáv… [tovább]

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

ncsn87 

Én nagyon szerettem az alapjátékot és izgatottan vártam, hogy a kiegészítőt is kipróbálhassam. Egyáltalán nem csalódtam szerencsére. :)
Imádom ezeket az egyedi képességeket, hogy mindenki más paklival is indul. Nagyon izgalmas lett a játék ettől az aszimmetriától. Elkezdtem tanulmányozni, hogy hú, ez milyen erős vagy az mennyire durva. De igazából rájössz, hogy tök jól ki vannak balanszolva mind.
Tetszenek az új kutatássávok. Még plusz megfűszerezik az egészet. Többen azt hozták fel az alapjátéknál, hogy ez a sáv túl hangsúlyos, fontos, enélkül nem lehet nyerni, amiben igazuk is volt. Na itt pont azt érzem, hogy ezt is kiegyensúlyozták. Nálunk be is jött, hogy a barátnőm a sávval csak kicsit foglalkozott hozzám képest, mégis nyert, ha csak egy ponttal is. És pont ez tetszik, hogy a végén nem tudtuk, hogy akkor ki is fog nyerni.
Eddig is éreztem a kalandozást, a felfedés érzését a játékban, de ezekkel a karakterekkel még egyedibbé tették az élményt. Ne hagyjátok ki semmiképp, ha az alapjátékot szeretitek. :)


Hasonló játékok címkék alapján