Alan Wake's American Nightmare (2012)

videójáték 18 13

Alan Wake's American Nightmare egy külső nézetes akciójáték és a sorozat spinoff-ja, amit a legendás Remedy Entertainment fejlesztett. Ebben a teljesen új, önálló kalandban Alan Wake a sötétség hírnöke, a gonosz Mr. Scratch ellen harcol! Egy izgalmas, új cselekményszál, hátborzongató… [tovább]

Videók

Angol

Képek 12

SzereplőSzinkronhang
Alan Wake / Mr. ScratchMatthew Porretta

Most játszik vele 2

Kedvencelte 2

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Adastra70 
Alan Wake's American Nightmare (2012)

Alan Wake's American Nightmare (2012) videójáték

Az Alan Wake 1-t már jó egy éve kijátszottam, mire idejutottam. Nemigazán szeretik ezt, de nekem tetszett, mert csomó dolgot megmagyarázott az 1.részből.
Ez a rész pedig egy arizonai kisvárosban játszódik. Itt az derül ki, hogy Alan feláldozta magát, hogy a felesége kiszabaduljon a sötétségből, ő viszont ott maradt anno a tó fenekén. A Sötétség loopba zárta Alant, hogy ne találja a kiutat. Közben a Sötét felvette Alan személyiségét és Scratch néven randalírozik a világban. Ezt a loopot kell vagy 3x végigjárni, mindig egy kicsit változtatva, hogy elérhessük a végcélt.
A puzzle-ok néha kicsit bonyolultabb, a fegyvereket nehéz megszerezni, és néhol unalmas a loop, de ha minden sikerül, a vége igazán felemelő.
Bár nem játszanám újra, de végül is nem volt rossz, egyszeri DLC-nek jó.


Folytatása

Alan Wake II (2023) videójáték

Összehasonlítás

Alan Wake


Hasonló játékok címkék alapján