7 Csoda: Vezetők (2011)

társasjáték 13 8
7 Wonders: Leaders
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 2–7

A 7 Wonders első kiegészítője lehetőséget teremt arra, hogy különleges személyeket, vezetőket hívj segítségül a győzelem érdekében. A játék működése és célja alapvetően nem változik meg, viszont a játék új elemei módosítanak az erőviszonyokon és új taktikák válnak életképesekké.
A… [tovább]

Képek 1

Hirdetés
7 Csoda: Vezetők (2011)

Tervező
Antoine Bauza

Illusztrátor
Miguel Coimbra

Kedvencelte 3

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Fekete_Nell 
7 Csoda: Vezetők (2011)

7 Csoda: Vezetők (2011) társasjáték

Tényleg színesíti az eredeti játékot a kiegészítő, szórakoztató. Továbbra is kedvelem a gyűjtögetős részét, utálom a katonait és nehezen viselem a kooperativitás hiányát. De mivel a gyűjtögetés szórakoztat, így megvagyok vele.

Morn 
7 Csoda: Vezetők (2011)

7 Csoda: Vezetők (2011) társasjáték

Szuper kiegészítő a 7 csoda alapjátékhoz, mondhatni kötelező darab. Újabb stratégiát tesz lehetővé a vezetők használata, az már más kérdés, mennyire van szerencsés kezed a választásnál, vagy a többiek kit hagynak meg neked. :)
Itt tenném hozzá, hogy a 7 csoda párbajhoz készített fanmade vezetők (elérhető a BBG-n) is kiváló, mi nagyon szeretjük. Nem is értem, miért nem készült még hivatalos verzió belőle a párbajhoz (nyilván más mechanikával, de a vezetők jó kis pakli!).

Rendbonto 
7 Csoda: Vezetők (2011)

7 Csoda: Vezetők (2011) társasjáték

Ez is egy nagyon jól kiegészítője a 7 csodának, ami nem bonyolítja túl a játékot, ellenben jól feldobja azt. A vezetők bevezetésével új taktikák és lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk.

4 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján