EProg  


Összes kitüntetés 2

Kedvenc videójátékok 26

Diablo II (2000) Gothic (2001) Gothic 2 (2002) Gothic 2: Night of the Raven (2003) Liero (1998) Doom II: Hell on Earth (1994) Soldat (2002) Duke Nukem (1991) Golden Axe (1989) Grand Theft Auto (1997)

Kedvenc társasjátékok 1

Yu-Gi-Oh!

Mostanában ezzel játszom

EProg 
Grand Theft Auto V (2013)

Grand Theft Auto V (2013) videójáték

2019. november 26., 23:25

Utolsó karc

EProg 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Körülbelül 5 éves voltam, amikor egy DOS-os 3D versenyzős játékkal játszottam. Azóta sem találtam, de még hasonlót sem. Kevés emlékem van róla, csak az a biztos, hogy akkor még nagyon tetszett. Azért összegyűjtöm, ami eszembe jut, és valószínűleg illik rá:

3D volt, viszont nagyon pixeles, vonalakból volt minden kirajzolva (így rémlik) – a Stunts-hoz hasonlóan, de még annál is jóval kevesebb színből. Van egy olyan érzésem, hogy legfeljebb 16 színből állt a játék. Úgy rémlik, hogy fekete volt a háttér is, nem volt semmilyen skybox, ég, se más. Talán az űrben volt ez a verseny. Abban nem vagyok biztos, hogy belső vagy külsőnézetes volt – talán valami visszajátszás (is) volt benne, és akkor külsőnézet, verseny közben belső.
Egyébként emberekkel futkostunk, de gömbben. o.O Na ehhez hasonlót nem is találtam még, pedig sokáig keresgéltem. Hogy valami erőtér volt, vagy az volt a „jármű”, nem tudom már. Meg azt sem, hogy állandóan körülöttünk volt-e a „gömb” (elég kevés polygonból álló gömb). Csak a körvonala volt egyébként, szóval a wireframe, nem volt kitöltve a felülete.

Hát, ez nem sok infó.. És semmi nem biztos. De lényegében egy rettentő régi, DOS-os térbeli verseny, emberkékkel futkosva (igencsak gömbben), kevés színnel, raszterizált vonalakból kirajzolva (mint a Stunts pályája és annak elemei).

Hátha itt valaki ismeri. Remélem valaki felismeri, azt nagyon megköszönném. :) Ez az egyetlen játék, amire emlékszek, de azóta sem találom.

1 hozzászólás