Warcraft III: Reign of Chaos (2002)

videójáték 12 28
Warcraft 3

A Warcraft III: Reign of Chaos (rövidítve War3, WC3 vagy RoC) egy valós idejű stratégiai videojáték, amit 2002. július 3.-án adott ki a Blizzard Entertainment. A videojáték a Warcraft: Orcs & Humans harmadik része. A videojátékhoz 2003. július 1.-én egyetlen hivatalos kiegészítő, a Warcraft… [tovább]

SzereplőSzinkronhang
ThrallChris Metzen
Arthas MenethilJustin Gross
Jaina ProudmooreCarrie Gordon Lowrey
Uther the Lightbringer
Medivh
Grom Hellscream
Sen'jin
Mal'Ganis
Muradin Bronzebeard
Kel'Thuzad
Cairne Bloodhoof
Mannoroth
Tyrande Whisperwind
Malfurion Stormrage
Illidan Stormrage
Archimonde
Sylvanas Windrunner

Most játszik vele 1

Kedvencelte 18

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Popovicsp87 
Warcraft III: Reign of Chaos (2002)

Warcraft III: Reign of Chaos (2002) videójáték

Újra elő kéne vennem. Ettől függetlenül meghatározó RTS számomra. Nagyon tetszett, hogy négy faj kampányán keresztül bontakozott ki a történet, Arthas volt a kedvenc szereplőm benne.

Valentine_Wiggin 
Warcraft III: Reign of Chaos (2002)

Warcraft III: Reign of Chaos (2002) videójáték

Egy barátommal egy időben teljesen beleszerettünk a stratégiai játékokba, szóval hétvégéken előfordult, hogy Warcraftozás volt a program. Itt is voltak izgalmas élettörténetek (bár Artas karaktere finoman szólva az agyamra ment a hősködésével, különösen, hogy később az lett belőle, ami, de Thrall-t pl. nagyon megszerettem), izgalmas feladatok, a grafika szép, az irányítás kényelmes. Ahhoz eleget játszottam vele, hogy a nemrég kijött Warcraft filmben már képben legyek, ki kicsoda, kivel mi történt, és nagyjából hol is járunk időben, szóval már csak ezért is megérte. Nem lettem nagy rajongó, de szívesen játszom ezzel a játékkal.


Hasonló játékok címkék alapján