Undertale (2015)

videójáték 18

Fedezd fel a részletgazdag RPG világot tele furcsa és elbűvölő karakterekkel, ahol az erőszak nem az egyetlen megoldás. Táncolj egy iszapszörnnyel… simogass meg egy kutyát… suttogd a kedvenc titkodat egy lovagnak… vagy ne is törődj ezekkel és hozz pusztulást az ellenfeleidre. A választás a tiéd… [tovább]

Képek 13

Most játszik vele 4

Kedvencelte 23

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Ross 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videójáték

Just the best of the best.
Pixelgrafikás etikamérő, beszippantó guilt-trip és jóembertranszformátor.
Imádtam minden egyes pillanatát.

ChEebor 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videójáték

ANno azért került az érdeklődési körömbe, mert úgy reklámozták, hogy „Az RPG, ahol nem kell senkit sem megölnöd”. Aztán tettem vele egy próbát, és teljesen bejött. Annak ellenére, hogy egy rövid, teljesen lineáris játékról van szó, mégis ezernyi módon lehet kombinálni mindennel. A döntéseid megváltoztathatnak mindent. A karakterek mind egy szálig fantasztikus egyéniségek, és még a gonoszabbak is előbb-utóbb szerethetővé válnak (kivéve persze Jerryt :D ). Nagyon tetszett, hogy a fárasztó poénok mögé bújtatott történet bizony nagyon érdekes és nagyon komoly. És az is, hogy a játék még szinte bátorít is arra, hogy piszkálj bele a mentésedbe. Rövidsége ellenére egy többször újrajátszható, csodálatos játék.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videójáték

Még játszom, közel sincs a vége szerintem… de eddig imádom. :3

Liliane 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videójáték

Imádom, nagy kedvenc!

Róka 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videójáték

A történet, a karakterek, a zene, és úgy egészében véve az egész sokszorosan csillagos ötös. Imádtam a karaktereket, nagyon szerethetőek, a kedvenceim Papyrus, Sans és Undyn voltak. A vége meg spoiler. Egyetlen dolog nem tetszett benne, egy idő után számomra nagyon egyhangúvá váltak a „harcok”, a végére már túl sok volt spoiler Egyébként valami animációs filmet szívesen elnéznék belőle, tényleg annyira jó a történet és a karakterek is.


Népszerű idézetek

chickette 

Despite everything, it's still you.

Undertale (2015) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján