Undertale (2015)

videojáték 14

Fedezd fel a részletgazdag RPG világot tele furcsa és elbűvölő karakterekkel, ahol az erőszak nem az egyetlen megoldás. Táncolj egy iszapszörnnyel… simogass meg egy kutyát… suttogd a kedvenc titkodat egy lovagnak… vagy ne is törődj ezekkel és hozz pusztulást az ellenfeleidre. A választás a tiéd… [tovább]

Képek 13

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 15

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Ross 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videojáték

Just the best of the best.
Pixelgrafikás etikamérő, beszippantó guilt-trip és jóembertranszformátor.
Imádtam minden egyes pillanatát.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videojáték

Még játszom, közel sincs a vége szerintem… de eddig imádom. :3

Liliane 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videojáték

Imádom, nagy kedvenc!

Tamás 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videojáték

Ha csak a jrpg-s mércével vizsgált forradalmi harcrendszert, az imádnivaló karaktereket és a tökéletes zenei aláfestést vesszük, már akkor is egy rendkívüli játékról van szó, de ezeken felül úgy lépi át azt a negyedik falat, hogy az egész egy valóságos világnak érződik. Ezt még soha más játéknál eddig nem tapasztaltam, és ez az első játék, amit nem érzek befejezetlennek azért, mert nem jutottam el minden lehetséges befejezésig, sőt azt a negatív befejezést soha életemben nem is akarom megtapasztalni, annyira élőnek hat a világa, hogy nem akarnék ilyet tenni a benne lévőkkel. A visszafordíthatatlan következményekről nem is beszélve, mert ez a játék mindenre emlékszik.

ChEebor 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videojáték

ANno azért került az érdeklődési körömbe, mert úgy reklámozták, hogy „Az RPG, ahol nem kell senkit sem megölnöd”. Aztán tettem vele egy próbát, és teljesen bejött. Annak ellenére, hogy egy rövid, teljesen lineáris játékról van szó, mégis ezernyi módon lehet kombinálni mindennel. A döntéseid megváltoztathatnak mindent. A karakterek mind egy szálig fantasztikus egyéniségek, és még a gonoszabbak is előbb-utóbb szerethetővé válnak (kivéve persze Jerryt :D ). Nagyon tetszett, hogy a fárasztó poénok mögé bújtatott történet bizony nagyon érdekes és nagyon komoly. És az is, hogy a játék még szinte bátorít is arra, hogy piszkálj bele a mentésedbe. Rövidsége ellenére egy többször újrajátszható, csodálatos játék.

Róka 
Undertale (2015)

Undertale (2015) videojáték

A történet, a karakterek, a zene, és úgy egészében véve az egész sokszorosan csillagos ötös. Imádtam a karaktereket, nagyon szerethetőek, a kedvenceim Papyrus, Sans és Undyn voltak. A vége meg spoiler. Egyetlen dolog nem tetszett benne, egy idő után számomra nagyon egyhangúvá váltak a „harcok”, a végére már túl sok volt spoiler Egyébként valami animációs filmet szívesen elnéznék belőle, tényleg annyira jó a történet és a karakterek is.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján