Túlvilági történetek (2020)

társasjáték 12 2
Paranormal Detectives
Játékidő: 50 perc · Játékosok száma: 2–6

A Túlvilági történetek egy kompetitív dedukciós partijáték, amelyben a játékosoknak különböző bűntények körülményeit kell feltárniuk. Miközben az egyik játékos a szellem szerepébe bújik, a többiek nyomozókat alakítanak. Paranormális képességeiket felhasználva a nyomozók kérdéseket tehetnek fel a… [tovább]

Videók

magyar
Hirdetés
Túlvilági történetek (2020)

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Túlvilági történetek (2020)

Túlvilági történetek (2020) társasjáték

Nekem nagyon tetszett. Teljesen adja a nyomozós hangulatot misztikus köntösben. Igazából ez egy Fekete történetek extrákkal, csak itt nem tehetünk fel eldöntendő kérdéseket.
Van több sztori, amiből egyet kiválasztunk titkosan és ezt a csapatból egy embernek, aki a szellem szerepét ölti magára, és bizonyos eszközökkel el kell “magyaráznia” nekünk. Vannak korlátok, vicces megoldások (pl. az én kezemmel rajzol, a hátamra rajzol, mutogathat, de csak 3 másodpercig, tarot kártyát használ, egy hangot kiadhat.). Nagyon izgalmas. Indulásnak meg csak annyit tudhatunk, hogy férfi vagy nő volt-e az illető, hol volt a sérülése és egy pici mondatot kapunk még.
A nyomozók meg egy paraván mögött jegyzetelnek maguknak, aztán ha bátrak, kétszer találgathatnak, de ha nem jó a tipp a második után sem, kiesnek. De van koop módja, úgy együtt dolgoznak a nyomozók. Engem az jobban érdekel valamiért. :)
És nem mellesleg nagyon jól néz ki az egész játék. Bármikor játszanék vele, engem megvett. :)


Hasonló játékok címkék alapján