Triplán okos húzás (2020)

társasjáték 10 7
Clever Cubed, Clever hoch drei
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 1–4

A CLEVER HOCH DREI játékban a játékosok teljesen új kihívásokra és döntésekre számíthatnak. A kiválasztott kocka sorrendje meghatározó lehet bizonyos mezők kitöltésére … néha akár egyszerre többre is. A idő elengedhetetlen tényezővé válik. A pontok és a bónusz mezők közötti választáskor újra és… [tovább]

Videók

német · német
magyar
magyar
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Triplán okos húzás (2020)

Triplán okos húzás (2020) társasjáték

Nagyon jó agyalós ez a harmadik rész is. Nehéz, talán annyira, mint a második, csak kicsit trükkösebb. Nekem mindenképp beszerzős, hiszen egyedül is buli vele játszani és hát szeretem a roll and write-okat.

Rezefy 
Triplán okos húzás (2020)

Triplán okos húzás (2020) társasjáték

Nekem az 1. rész nagy kedvenc, a m2.-nál hiányolom a kombókat. Ebben sokkal több kombó van, mint a 2.-ban, és a szabálya is haladóbb. Sokkal több választást kínál, ami eléggé megbonyolítja a dolgokat. Még mindig az 1. a kedvenc, de ez ott van a nyomában!

Laszlo_Molnar 
Triplán okos húzás (2020)

Triplán okos húzás (2020) társasjáték

A Ganz Schön Clever és a Doppelt so Clever folytatása, a harmadik rész igyekszik a hármas számmal operálni, így ez több területén is megjelenik – a sárgáknál a lehelyezés attól függ, hogy a körünk első, második vagy harmadik kockájáról van szó, a türkiz kocka meg asszerint hagy ikszelni, hogy az adott számból a körünkben az első, második vagy harmadik kockát választottuk.
Egy kicsit van egy ötletbörze jellege a harmadik résznek, milyen sávok nem voltak még, legyenek most olyanok, no meg talán itt kell a legtöbbször nézegetni a szabálykönyvet, hogy most ilyen és ilyen helyzetben mi a teendő. Vagyis összességében egy kicsit kevésbé letisztult, mint az elődei és ezért egy kicsit kevesebbre is értékelem, de még mindig nagyon jó. A kiegészítő füzet pedig, ahogy az előző részeknél is, gondoskodik nemcsak az újrajátszhatóságról, de arról is, hogy kicsit javítgassa, pofozgassa még a területeket (vagyis a kiegészítő füzet itt is jobb az alapjátéknál).


Hasonló játékok címkék alapján