Torment: Tides of Numenera (2017)

videojáték 17 2

A Kickstarter történelmének egyik legnagyobb sikere kötődik a Torment: Tides of Numenerához, amely a klasszikus szerepjáték, a Planescape: Torment szellemi örököse az inXile Entertainment tolmácsolásában. A Tides of Numenera fejlesztését a Planescape dizájnere, Monte Cook segítette, a zenéjét… [tovább]

Torment: Tides of Numenera (2017)

Más készítők
inXile Entertainment

Platformok

Most játszik vele 1

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Princze 
Torment: Tides of Numenera (2017)

Torment: Tides of Numenera (2017) videojáték

Ritkán fordul elő, hogy kifejezetten várok egy játékot, de a Planescape Torment szellemi örökösére nagyon kíváncsi voltam. A játékot előrendeltem, majd február utolsó napján végre kézbe vehettem. Azóta kb. 37 órát öltem bele, és tegnap végre a végére értem. Nem csalódtam.

Bár számomra kicsit túlírták (a kevésbé lényegesnek tűnő szövegeket pörgettem sok helyen), a történet magával ragadott, a világ pedig fantasztikusan kreatív és változatos. Tetszettek a küldetések, és szerintem a körökre osztott harcrendszer is remek volt. Nem mindig törekedtem a békés megoldásra, de azért alapvetően egy jó szándékú figurát irányítottam. A következő játékban viszont egy tőlem idegen karaktert hozok majd létre, mivel kíváncsi vagyok, hogy mennyiben más a játék. A készítők szerint változnak dolgok, attól függően, mit csinálsz, mit hogyan oldasz meg (a küldetéseknek többféle megoldása létezik). No majd meglátjuk!


Hasonló játékok címkék alapján