South Park: The Stick of Truth (2014)

videójáték 18 32

A South Park: The Stick of Truth videojáték a South Park, felnőtteknek (sem) szóló animációs film szereplőiről szól. A történet, a konzol háború végétől folytatódik, Bill Gates legyőzte a Sony vezetőjét, így Xboxot vettek, viszont Cartman rájött, hogy egy egyszerű bottal is lehet játszani (South… [tovább]

Videók

angol

Most játszik vele 6

Kedvencelte 13

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Master_Miller 
South Park: The Stick of Truth (2014)

South Park: The Stick of Truth (2014) videójáték

Ez zseniális volt. Akadt néhány apróbb idegesítő megoldás benne, de összessègèben arany volt minden perce, az utolsó szemèt leírásában is volt valami poèn.

Victorious 
South Park: The Stick of Truth (2014)

South Park: The Stick of Truth (2014) videójáték

Annak ellenére hogy kb 5 részt láttam a south parkból elég jó játék volt.

ChEebor 
South Park: The Stick of Truth (2014)

South Park: The Stick of Truth (2014) videójáték

South Park játékok eddig is születtek, de ezek jobbára elég gyenge alkotások voltak, amelyek igyekeztek gusztustalan és / vagy felnőtt humort nyomatni, de emellett nem tudták elkapni a sorozat hangulatát és csúnyán elbuktak. Ez alól talán csak a South Park Rally volt kivétel, az se volt valami nagy szám, de legalább szórakoztató. Épp ezért Trey Parker és Matt Stone saját kezükbe vették az irányítást, és a profi csapat mellett íróként jegyzik a játékot. És ennek is köszönhető a legnagyobb pozitívum: a játék teljesen olyan, mintha egy hosszú részt néznénk a rajzfilmből. Az animáció, a teljes szinkron tökéletesen visszaadja a hangulatot, maga a történet pedig egy igazi, a sorozathoz méltó bolondozás. Jól fel lehet fedezni gyakorlatilag az egész várost, a harcrendszer nagyon érdekes. Külön tetszett a sok apróság benne: rengeteg kis geg van, a tárgyak leírása mind teljesen beteg (főleg a használhatatlan, csak eladásra jó cuccokénál), és még rendszeresen vécézhetünk is, ami nagyon nehéz, de siker esetén kapunk egy darab kakit, amivel csúnyán megszívathatjuk ellenségeinket. A vége természetesen nagyon elborult, ami szintén jó. Nagyon tetszett, lehet később még előveszem és végigjátszom másik kaszttal is.


Hasonló játékok címkék alapján