Marvel's Midnight Suns – Blood Storm (2023)

videójáték 12 1

Ororo Munroe, ismertebb nevén Vihar, mutáns képességei segítségével tetszés szerint manipulálja az időjárási viszonyokat. Ha beveszed az X-Men tapasztalt vezérét a Midnight Suns csapatába, nem csak az új sztoriküldetéseken veheted hasznát éghajlat-szabályozó erejének, hanem akár egy bónusz… [tovább]

Hirdetés

Kiemelt értékelések

Rémálom 
Marvel's Midnight Suns – Blood Storm (2023)

Teljesen igénytelen karakterdesign. :( Nem voltam oda Stormért, és igazából meg se szerettem. A történet abszolút nulla, az előző DLC-kben felépített gonoszokat már ott legyőztük, erre visszakapjuk mindkettőt valami infinite élettel rendelkező páros bossnak, hogy valami akadály legyen az előző nulla Dracula fight után. Inkább unalmas volt, főleg hogy megköti melyik karakterekkel (amelyiket fel se fejlesztettünk még lol) kell megölni a bosst, blah.

Összességében bár van 1-2 jó karakter DLC-kben, és lehet a barátság (véletlen sem romantika) szál jó velük, de a nagy történetbe kár volt ezeket beleilleszteni. Olvastam, hogy az új játék élményét is hazavágják ezek az új karakterek, képességek, és inkább kínosan illeszkednek bele, mint organikusan. :( (Még nem próbáltam, mert NG+-ban minden elveszik – képességek és comestic cuccok is, és nincs kedvem 60 órát megint elölről kezdeni. :D)


Hasonló játékok címkék alapján