The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone (2015)

videójáték 18 31

Bújj ismét Ríviai Geralt, a hivatásos szörnyvadász bőrébe, akit ez alkalommal egy kegyetlen banditavezér, a halhatatlanság adományát birtokló Olgierd von Everec legyőzésére fogadtak fel. A The Witcher 3: Wild Hunt jelen kiegészítője több mint 10 óra új kalandot, új szereplőket, nagy erejű… [tovább]

Videók

angol

Képek 4

Most játszik vele 8

Kedvencelte 15

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

mamoulian 

A nagyon erős alapjáték után képesek voltak letenni egy olyan sztorit az asztalra, ami szerintem még sokkal izgalmasabb is lett mint a főjátéké. Néha csak kapkodtam a fejem, hogy itt már megint mi történik. Horror, dráma, komédia, van itt minden, nagyon érdekes karakterekkel.

Rémálom 

Az alapjátékhoz képest rövid, de ugyanakkor szerintem pont ez volt, ami az előnyére vált. Semmi olyan felesleges tartalom nem volt belepakolva, ami csak időhúzás lett volna. A történet teljesen lekötött – a dark fantasys népmese inspirálta dolog még mindig nagyon bejön.

A crafting küldetések viszont marha unalmasak voltak és nagyon kilógtak, és úgy érzem, kb. semmi értelme nem volt. Másik ilyen kizökkentő dolog az új romantikus opció, mivel oké, visszahelyez minket az utolsó küldetés elé a főjátékban, de ott már ránk erőltették a Triss vs. Yennefer, itt most szinte alig tudtam nemet mondani, ha nem akarok összejönni a csajjal. spoiler

Játékidő: 11 óra

Leah 

Viszonylag rövid . De tartalmas.
Nem nagy spoiler ha azt mondom hogy az esküvő Shanival nagyon élettel teli volt :)

A végén mindkettő karakter megérdemli, bármit is választasz .
De mindkettőt megkedveltem szóval nehéz volt a döntés, és gonosz kérdés :\ .

Steam szerint:
Teljesítmények állapota 42/78
19óra

kitti_th 

Nem a kedvenc DLC-m, noha érdekes küldetések vannak benne. Ennek ellenére akárhanyadik kijátszást viszem, mindig ezt a részt próbálom leginkább hátrahagyni vagy csak nagyon szájhúzva viszem. Elsőre nem volt rossz, a Scenes from a marriage küldetés eléggé creepy is volt, főleg mikor gyanútlanul mentem oda a legelején, de egyébként magában annyira nem állja meg a helyét, ezért a Wild Hunt-tal párhuzamban szoktam vinni.


Folytatása

Összehasonlítás

The Witcher


Hasonló játékok címkék alapján