The Sims 4: Discover University (2019)

videojáték 12 2

Sims 4 Discover University – Rendelj elő most, hogy belevágj a fejtágításba, és megmutasd iskolai elhivatottságod a Sims 4 Discover University kiegészítőben! Írasd be simjeid az iskolába, tapasztald meg a kollégiumi életet és élvezd az iskolán kívüli tevékenységeket. Vegyél órákat, amelyek… [tovább]

Videók

Képek 4

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

AliceWeasley 
The Sims 4: Discover University (2019)

The Sims 4: Discover University (2019) videojáték

Az előző szériák egyetemes kiegészítőihez képest szerintem aránytalanul nehezebb. Ha minden órán ott van a sim, megcsinálja az összes házit és beadandót, még az is kevés a jó jegyhez, innentől kezdve esélytelen, hogy edzeni vagy szocializálódni is maradjon mellette ideje, ha jó diplomát akar. Ráadásul sokkal tovább tart az egész, kb a fiatal felnőtt életszakasz egésze rámegy, ha rögtön elkezdi.

Ennél sokkal nagyobb baj, hogy a dormokat teljesen barom módon csinálták ebben a játékban, a build módot teljesen lekapcsolták, így a koli épületében pl konyha hiányában nem lehet kaját csinálni, meg semmit nem lehet a sim szobájába venni, olyat se, ami hasznos lenne az egyetemi élete alatt.

Az egyetlen, ami tetszik, hogy a sim élete rendesen megy tovább az egyetem alatt, az állását is megtarthatja és az addigi otthonából is lehet egyetemista, ez sokkal életszerűbb.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján