The Sims 4: Discover University (2019)

videojáték 12 2

Sims 4 Discover University – Rendelj elő most, hogy belevágj a fejtágításba, és megmutasd iskolai elhivatottságod a Sims 4 Discover University kiegészítőben! Írasd be simjeid az iskolába, tapasztald meg a kollégiumi életet és élvezd az iskolán kívüli tevékenységeket. Vegyél órákat, amelyek… [tovább]

Videók

Képek 4

Most játszik vele 1

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

AliceWeasley 
The Sims 4: Discover University (2019)

The Sims 4: Discover University (2019) videojáték

Az előző szériák egyetemes kiegészítőihez képest szerintem aránytalanul nehezebb. Ha minden órán ott van a sim, megcsinálja az összes házit és beadandót, még az is kevés a jó jegyhez, innentől kezdve esélytelen, hogy edzeni vagy szocializálódni is maradjon mellette ideje, ha jó diplomát akar. Ráadásul sokkal tovább tart az egész, kb a fiatal felnőtt életszakasz egésze rámegy, ha rögtön elkezdi.

Ennél sokkal nagyobb baj, hogy a dormokat teljesen barom módon csinálták ebben a játékban, a build módot teljesen lekapcsolták, így a koli épületében pl konyha hiányában nem lehet kaját csinálni, meg semmit nem lehet a sim szobájába venni, olyat se, ami hasznos lenne az egyetemi élete alatt.

Az egyetlen, ami tetszik, hogy a sim élete rendesen megy tovább az egyetem alatt, az állását is megtarthatja és az addigi otthonából is lehet egyetemista, ez sokkal életszerűbb.


Hasonló játékok címkék alapján