The Sims 4: Discover University (2019)

videójáték 12 5

Sims 4 Discover University – Rendelj elő most, hogy belevágj a fejtágításba, és megmutasd iskolai elhivatottságod a Sims 4 Discover University kiegészítőben! Írasd be simjeid az iskolába, tapasztald meg a kollégiumi életet és élvezd az iskolán kívüli tevékenységeket. Vegyél órákat, amelyek… [tovább]

Videók

Képek 4

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Ruby 
The Sims 4: Discover University (2019)

The Sims 4: Discover University (2019) videójáték

Nem rossz, mert felmutat néhány kifejezetten kreatív újdonságot, például ilyen az ösztöndíjszerzési és hiteligénylési lehetőség. A szakirányok terén nagy a választék, ráadásul a kiemelt diplomás rendszer kifejezetten érdekessé teszi a dolgokat. Az újítások és a jó ötletek azonban nem elegendőek ahhoz, hogy maradéktalanul elégedetté tegyék a játékosokat. Ebből a kiegészítőből többet is ki lehetett volna hozni; és mivel a simmer közösség nagyon várta már, az elvárások is jóval magasabbak voltak vele szemben. Így talán némileg igazságtalanul, de elmondható, hogy a Discover University okozott némi csalódást a játékosoknak.

Bővebben: https://simsaddicts.info.hu/jatekteszt/sims-4-discover-…

AliceWeasley 
The Sims 4: Discover University (2019)

The Sims 4: Discover University (2019) videójáték

Az előző szériák egyetemes kiegészítőihez képest szerintem aránytalanul nehezebb. Ha minden órán ott van a sim, megcsinálja az összes házit és beadandót, még az is kevés a jó jegyhez, innentől kezdve esélytelen, hogy edzeni vagy szocializálódni is maradjon mellette ideje, ha jó diplomát akar. Ráadásul sokkal tovább tart az egész, kb a fiatal felnőtt életszakasz egésze rámegy, ha rögtön elkezdi.

Ennél sokkal nagyobb baj, hogy a dormokat teljesen barom módon csinálták ebben a játékban, a build módot teljesen lekapcsolták, így a koli épületében pl konyha hiányában nem lehet kaját csinálni, meg semmit nem lehet a sim szobájába venni, olyat se, ami hasznos lenne az egyetemi élete alatt.

Az egyetlen, ami tetszik, hogy a sim élete rendesen megy tovább az egyetem alatt, az állását is megtarthatja és az addigi otthonából is lehet egyetemista, ez sokkal életszerűbb.


Hasonló játékok címkék alapján