The Evil Within 2 (2017)

videójáték 18 10
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Adastra 
The Evil Within 2 (2017)

The Evil Within 2 (2017) videójáték

Számomra nagyon érdekes, izgalmas, beszippantós játék volt. Kb. 3-4 nap alatt ki is végeztem. Nagyon tetszett, bár sok játékból ismerős motívumok szerepelnek benne, de engem ez nem zavart, sőt.
Az első résszel nem játszottam, de így is össze tudtam rakni a fő történést. Igaz visszafelé fejtve már egyszerű a történet, de addig elég mozaikos volt, hogy ki és miért van itt… és egyáltalán hol vagyunk? :)
Szerintem izgalmas, ijesztő túlélőjáték sok lopakodással, változatos szörnyekkel és aránylag sok fegyverrel (amelyek egy részét nem is használtam ki), de az jó volt, hogy a végső boss fightban rá voltam kényszerítve, hogy spécibbeket is kihasználjam. Volt benne dráma és lelkizés is bőven, úgyhogy erre se lehet panasz. A szürreális elemek pedig fokozták a bizonytalanság érzetet, nem hagyták lenyugodni és ellaposodni a játékmenetet.
És amúgy végre egy játék, amelyben értelmes funkciója volt a körkörös menürendszernek (nem úgy, mint az RDR-ben vagy a RE6-ban)!

2 hozzászólás
hankman 
The Evil Within 2 (2017)

The Evil Within 2 (2017) videójáték

Nagyon örültem neki, hogy jött a folytatás, de vegyes érzelmekkel vagyok iránta.
A sztorit kicsit eröltetettnek érzem, de azért mégiscsak elbukdácsolunk A-pontból B-be.

Azt a tendenciát veszem észre, ha egy alapvetően lassabb léptékű túlélő-horrort alkotnak, akkor utána egy túlnyomóan akció játék elemű folytatás jön ki (lásd Dead Space 3). Az akció vonulat annyira már nem jött be, viszont azt pozítívum, hogy általában egy területen adott marad a szörny populáció (nagyon kevés termelődik vissza) így azért csak arra sarkall, hogy tovább vonuljak.

A fegyver és skill fejlesztés még mindig bejövős.

Talán megéri az újrajátszást.


Hasonló játékok címkék alapján