Tea 2 főre (2020)

társasjáték 10 3
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 2

Forr az indulat, gőzölög a pite: szemeket a kártyákra, a csészét meg ide!
Ebben a kártyapárbajban mindig a játékosok paklijainak legfelső lapjai mérettetnek meg egymással. Gyűjtsd a homokórákat, pitéket, és ragadd te lábon a rózsaszín flamingót! Bővítsd bölcsen lapjaid sorát, és koccints a… [tovább]

Képek 1

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Tea 2 főre (2020)

Tea 2 főre (2020) társasjáték

Tökéletes filler, akár több kör is lejátszható egymás után. A grafika és a bábuk csinik. *.* Pakli építős, de nem a hagyományos értelemben. Kiszúrós és nagy a szerencsefaktor. De ezzel együtt élveztem. Egy példány bele is sétált a szatyromba. :D

Criala 
Tea 2 főre (2020)

Tea 2 főre (2020) társasjáték

Nagyon szeretem a teát, Alíz világát és a két fős játékokat, de elképzelni se tudtam, hogy mi a poén abban, hogy egy válogatás nélküli és pláne egy képpel lefelé álló pakli legfelső lapjait mérjük össze, „akié a nagyobb szám, az viszi a kört” alapon. Most, hogy kipróbáltam, azt kell mondanom, hogy fantasztikus a játék!!
Nagyon pörgős, vicces, szivatós és teljesen a szerencsén alapuló pakli építős kártyajáték. Minimális taktikázás lehetséges csak és az se biztos, hogy győzelemhez segít a pontozásnál, ha nincs nálad a kezdő játékost jelző flamingó.
Ha a te kártyád a nagyobb értékű, te nyered a kört és két lehetőség közül választhatsz: használod a nyertes lapod egyedi képességét, vagy bővíted a paklidat egy új lap megvásárlásával. A szabályok nagyon egyszerűek és gyorsan megtanulhatóak.
Jópofák a rajzok és a figurák. :)
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen típusú kártyajátékokat és nem sértődős fajta. :D
Tökéletes filler játék! :)
Egyből felkerült a kívánságlistámra. ^^


Hasonló játékok címkék alapján