Szabadulópakli – A Velencei meló (2018)

társasjáték 12 9
Deckscape: Heist in Venice
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–6

A szabadulószobás játék következő fejezete: ezúttal egy csőbe húzott rablóbandaként kell kivágnotok magatokat a nehéz helyzetből – kijutni a világ első kaszinójából! A zsebre vágható szabadulószobás játék ezúttal Velencébe repíti a játékosokat, akik profi betörőkként a világ első kaszinóját… [tovább]

Videók

magyar
Hirdetés

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

saxomusic 
Szabadulópakli – A Velencei meló (2018)

Szabadulópakli – A Velencei meló (2018) társasjáték

Ez tetszett a legjobban az eddig megjelent szabadulópaklik közül!
spoiler

Molymacska 
Szabadulópakli – A Velencei meló (2018)

Szabadulópakli – A Velencei meló (2018) társasjáték

Érdekes újragondolása volt a szabadulópaklinak, mert ugyanazt a mechanikát követi, mint elődei (a kártyák vezetnek téged, és azon lévő rejtélyeket kell megoldanod), de közben ezen csavarnak egyet, mind mechanikailag, mind történetileg.
Nagyon tetszett, hogy Mechanilag kicsit más lett a játék spoiler mert így mint jó társasjáték megmutatja: nem csinálhatod egyedül a játékot. Kell a másik személy, hogy kijussatok, és tényleg kooperálni kell, nem csak rejtvényeket megoldani. Hihetetlenül klassz volt, felfrissítette kicsit a játékot, még akkor is, ha egyes esetekben meg is nehezítette.
A története is érdekes volt emiatt, mert a végén egy akkora csavar volt, hogy konkrétan én megáltam, és nem tudtam megszólalni sem. Az viszont tény, hogy igazából erre a csavarra épül a játék, és például a nagyon várt velencei hangulatot nem igazán kaptam meg (úgy, mint mondjuk a Londonosnál).
Izgalmas, csapatépítésre szerintem szuper játék.


Hasonló játékok címkék alapján