Quadropolis (2016)

társasjáték 8 10
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–4

Városépítő társasjáték a Days of Wondertől, amelyben igazán a magunk képére formálhatjuk városunkat! A játékban a könnyedebb családi játékszabályok mellett megtalálható a haladó változat is, amely komoly kihívást nyújt még a tapasztaltabb játékosoknak is.
A játékban minden játékos a saját… [tovább]

Képek 2

Hirdetés

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Quadropolis (2016)

Quadropolis (2016) társasjáték

Nagyon szeretem ezt a könnyed stratégiai társasjátékot. Bármikor szívesen leülök vele játszani. Szerintem nagyon szép is, jók a kis figurák, a rajzok, a lapkák. Több játékmód is van benne. Működik minden fővel. Nagyon változatosnak tartom. Ne hagyjátok ki!

7 hozzászólás
Criala 
Quadropolis (2016)

Quadropolis (2016) társasjáték

Nagyon tetszik ebben a játékban, hogy gyors, nem bonyolult, de mégis finoman megdolgoztatja az agysejtjeinket és kell hozzá egy pici szerencse, hogy az ellenfelünk ne az áhított lapkát vigye el az orrunk elől! :) Így, ha olyannal játszik az ember, akivel egy hullámhosszon vannak, akkor az kellemetlen kövezkezményekkel járhat. :D A tanulság: csak te legyél a kezdő játékos, vagy játssz valaki mással!! xDDD
Amit még megemlítenék, az az insert. Annyira ritka a normális belső, hogy mindennek legyen helye és ne boruljon össze-vissza minden alkatrész! Ezt itt nagyon ügyesen megoldották. A körönként felkerülő lapkáknak külön kis helyük van és még azt is számmal jelölték, hogy tudjuk, mikor honnan kell elvenni! :)


Hasonló játékok címkék alapján