Mini labirintus (2000)

társasjáték 8 4
Labyrinth Card /Labyrinth Free Trial Size /Das Labyrinth Kartenspiel /Labyrinth Mini
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4

A klasszikus Labirintus társasjáték, kicsinyített, úti változata! A Mini labirintus társasjáték szabályai megegyeznek a nagy változattal, csak a méretei mások. A játék során a játékosok kártyákat mozgatnak úgy, hogy lehetőleg a saját bábujukkal haladjanak, míg az ellenfeleiket blokkolják. A… [tovább]

Videók

angol

Képek 4

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Timi98 
Mini labirintus (2000)

Mini labirintus (2000) társasjáték

Szórakoztató ügyességi játék. Kis mérete miatt könnyen hordozható. Utazáskor nem foglal sok helyet, így bárhova vihetjük magunkkal. Nagyon szép a lapok grafikája, jó vele játszani :)
Ha 2 ember játssza akkor kellően sokáig eltart (25 perc), de ha többen vagyunk akkor kicsit gyorsan véget ér, mi általában 2 személyenként játsszuk.

Molymacska 
Mini labirintus (2000)

Mini labirintus (2000) társasjáték

Az egész úgy kezdődött, hogy párom lement a családi házba, ahol talált régi társasjátékokat (mondjuk inkább kártyajátékokat), és ez volt az egyik, így úgy gondoltam, meg kell néznem mit tud ez a játék.
A lényege a játéknak, hogy egy labirintust építünk és ha lerakunk egy lapot, amin az egyik kincs érintkezik a másik, ugyanolyan kinccsel, mint ő a labirintuson keresztül, a másik kincset levehetjük. Ám a labirintus nem eshet szét! Az nyer, akinek több lapkája lesz a játék végén.
Bár a szabályok egyszerűek, nem is olyan könnyű úgy elvenni a lapokat, hogy a labirintus ne essen szét. Az pedig, hogy kombózz, és kettő, netalántán három lapkát is elvegyél hát… ritka volt nálunk.
Nagyon tetszett az egyszerűsége, mert tényleg olyan, amit klt pillanat alatt megtanítható, de közben tetszett benne a mélysége is, hogy amúgy nem is olyan könnyű, és ha rossz helyre raksz le, lehet nem is a saját, hanem ellenfeled pakliját fogod növelni.
Agyas játék, olyan, ami egy tök jó filler még úgy is, hogy már egyértelműen retrojátékokhoz tartozik. Elvileg van már felúkított változata is, amit többet tud, és teljes mértékben megértem. Jó volt vele játszani.


Ha tetszett, játssz ezzel is


2

Rivals for Catan: Deluxe (2016) társasjáték

2 szavazat · Összehasonlítás

1

Dungeon Roll (2013) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján