Mafia: The City of Lost Heaven (2002)

videójáték 18 20
Mafia

1930-at írunk. Miután véletlenül összezördült a maffiával, Tommy Angelo taxisofőr vonakodva bekerül a szervezett bűnözés világába. Kezdetben nehezen tudta elfogadni a Salieri családot, de a busás jutalmaknak még ő sem tud ellenállni. Ahogy emelkedik a ranglétrán, a fizetség egyre jobb, de melók… [tovább]

Videók

Angol

Képek 6

SzereplőSzinkronhang
Tommy AngeloMichael Sorvino
PaulieWilliam DeMeo
SamMatt Servitto
Don SalieriGeorge DiCenzo
Frank CollettiDan Grimaldi
VincenzoJohn Tormey
Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 19

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

LazaTom 
Mafia: The City of Lost Heaven (2002)

Mafia: The City of Lost Heaven (2002) videójáték

Mondhatnám azt, hogy a Mafia a videójátékok Keresztapja, de igazából ez a remek alkotás még annál is többet ad. A történet, a karakterek és a múlt megidézése egy életre szóló élménnyel gazdagítja az arra fogékony gamereket. Ha van 10 pontos játék, akkor ez bizony az.

Ha digitálisan van meg, a licencelt zenéket mindenképpen érdemes visszarakni (pcgamingwiki – itt az oldalon a linkek között).


Folytatása

Mafia: Definitive Edition (2020) videójáték

Összehasonlítás

Mafia


Népszerű idézetek

Tmcat 

Tommy Angelo: I think it's important to keep a balance in things. Yeah, balance, that's the right word. Cause the guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the one who wants too little from life might not get anything at all.

Mafia: The City of Lost Heaven (2002) videójáték

EmKatona 

Az életben fontos megőrizni az egyensúlyt. Mert az ember, aki túl sokat akar, kockára teszi, hogy mindent elveszít, viszont aki túl keveset akar az élettől, az talán nem is kap semmit.

Mafia: The City of Lost Heaven (2002) videójáték

EmKatona 

A világot nem papírra vetett törvények irányítják, hanem a benne élő emberek. Néhányan betartják a törvényeket, mások nem. Mindenki esetében saját magától függ, milyen lesz a világa, mihez kezd vele. És egy jó nagy adag szerencse is kell hozzá, hogy más ne csináljon poklot az életéből. Ez nem olyan egyszerű, mint ahogy az iskolában tanítják. Jó, ha az ember egy általa létrehozott erős értékrendhez tartja magát. A házasságban, a bűnözésben, a háborúban, mindig és mindenhol.

Mafia: The City of Lost Heaven (2002) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján