Little Love Box (2021)

társasjáték 1
Játékosok száma: 2

A Little Love Box egy pároknak készült kártyacsomag , mely különböző kategóriákba sorolt kérdéseket tartalmaz. Azt, hogy éppen melyik kategóriából húzzatok, a dobókocka segítségével tudjátok majd eldönteni. A játék során közelebb kerülhettek egymáshoz, akár sosem érintett témákról… [tovább]

Little Love Box (2021)

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Little Love Box (2021)

Little Love Box (2021) társasjáték

Most, hogy a kérdéseknek kb. az egyharmadán túl vagyunk, jobban tudok véleményt alkotni.
Én szeretem az önismereti, kommunikációs társasokat, így nem volt kérdés, hogy ezt is kipróbáljuk, főleg hogy ez pároknak készült.
Nagyon minőségi a csomagolása, a kinézete is nagyon ízléses. Egy dekoratív dobókocka is tartozik a szetthez. Hat féle kérdés kategória van a kártyákból: múlt, személyiség, párkapcsolat, erotika, szituációk, fordított. Pl.: Mit szeretsz a kapcsolatunkban a legjobban?, Mivel tudsz a legjobban elbosszantani?, Mit gondolsz, mit kell tenni azért, hogy egy kapcsolatban ne aludjon ki a tűz hosszútávon sem?, Mi a három legjobb tulajdonságod?, Mi a legszebb gyerekkori emléked?
Tetszik nekünk, csak néha ilyen repetitív érzésünk van, hogy volt ez a kérdés, csak másképp. De jó beszélgetni ezekről, hogy a “játék” vállalja a komolyabb kérdéseket is. Nem csak egymásról, hanem magunkról is tudunk meg újat.
Ajánlom a pároknak.


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Körvonal (2020) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Hullámhossz (2020) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Igen? És… (2019) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Igen? (2018) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján