Időzített bomba (2017)

társasjáték 10 2
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 4–8

Az Időzített bomba egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 – 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 1 – 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek és a szerepjátszás mechanizmusokra.
[tovább]

Időzített bomba (2017)

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Időzített bomba (2017)

Időzített bomba (2017) társasjáték

Titkos szerepes, ami sajnos nekem nagyon rosszul megy. Nem szeretek kamuzni, meg másokat győzködni, megdumálni. Kiver a víz tőle, minden az arcomra van írva. :D Na ez egy fokkal lájtosabb volt számomra, tényleg gyorsan is lemegy egy kör belőle. Könnyen tanulható, kezdőknek is jó.
Nem az én műfajom, ennyi.

Morn 
Időzített bomba (2017)

Időzített bomba (2017) társasjáték

Sajnos csak 4 fős változattal tudtam még kipróbálni, de így is jópofa játék! Főleg, mikor egymást vádolgatjátok, ahelyett, hogy vagdosnátok a vezetékeket. Nem is olyan egyszerű benne nyerni, főleg, ha olyanokkal játszol, akik igen is szeretnek összezavarni.
Egyszerű, nem túlgondolkodós, mégis jó party játék. Egy kör nagyon hamar lemegy, így ha nincs idő semmi komolyabbra és nem szeretnétek sok szabályt megjegyezni vagy pakolgatni a dolgokat, akkor ez a játék a megfelelő választás.


Hasonló játékok címkék alapján