Fekete történetek (2004)

társasjáték 12 22
50 rabenschwartze Rätsel
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–15

50 fekete történet, 31 bűncselekmény, 49 holttest, 11 emberölés, 12 öngyilkosság és egy halálos lakoma.
De vajon hogy eshetett meg mindez?

A fekete történetek bűnösen humoros sötét rejtélyek, amiket egyszerűen vétek nem megfejteni! Kérdezz okosan, majd olvass a sorok közt!… [tovább]

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

desertangelable 
Fekete történetek (2004)

Fekete történetek (2004) társasjáték

Amikor megvettük ezt a játékot még nem nagyon értettük, hogy hogy tudná ez betölteni a társasjáték szerepét, aztán rájöttünk a tökéletes megoldásra. Ez nem egy nekiülős játék. Ennek pont az a lényege, hogy akkor játsz vele, amikor valami mást csinálsz, legalábbis le van foglalva a lábad vagy a kezed és mégis játszanál valamit. Igaz csak egy barkochba, de annak nagyon jó. Kocsiban utazáshoz, túrázáshoz, közös házimunkához, kertészkedéshez kimondottan jó társ, de ha csak fekszetek a strandon a barátokkal, akkor is nagyon szórakoztató tud lenni, mire összáll egy történet. Minden történetet ki lehet találni, csak nem szabad feladni. Mivel tényleg csak alkalomszerűen játszunk vele egy pakli hónapokig is eltart, aztán jöhet az újabb. :)

ncsn87 
Fekete történetek (2004)

Fekete történetek (2004) társasjáték

Nagyon tetszett. Alapból szeretek barkochbázni, így az külön fűszert adott az élményhez, hogy bűnügyeket kellett felderíteni. *.* Elég nehezek is voltak. Ajánlom.

Morn 
Fekete történetek (2004)

Fekete történetek (2004) társasjáték

Az első pakli nagyon jó kártyákat tartalmaz, élvezetes, jó a játék vele. Sajnos egy-két kártyát már lelőttek nekem előre, így már eleve nem tudunk vele játszani. Autóban is kiváló, amikor a dugóban ülünk, és a kedves figyelmét el lehet terelni egy-egy feladvánnyal, amíg csak ücsörgünk, de haladni nem lehet. Ketten is jól szórakozunk rajta, néha egy-egy lapot előveszünk, míg egyikünk főz, vasal, akármi, vagy szimplán csak leülünk, random előkapunk egy lapot, hogy na, nesze, találd ki.
Be is szereztük a harmadik paklit. :)
Egy hátránya van a játéknak, hogy végigjátszás után biztosan eladásra kerül. De azon az áron meg tudsz venni mást, szóval… olyan, mint a kiszabadulós játékok, cserélgetitek őket másokkal.

fanna75 
Fekete történetek (2004)

Fekete történetek (2004) társasjáték

Nagyon jó partijáték, a hangulat kedvéért néha sötétben ülve próbáljuk megfejteni az eseteket. Akár többször is el lehet őket sütni, ha különböző társaságokban vesszük elő, de egy idő után mindenhol ismétlődnek a lapok, és mivel nekem elég jó a memóriám, hamar rá lehet unni. Arra tökéletes, ha egy laza beszélgetős estét akarunk feldobni 1-1 lappal.


Folytatása

Fekete történetek – Sz@r ügy (2013) társasjáték

Összehasonlítás

Fekete történetek


Hasonló játékok címkék alapján