Fekete történetek (2004)

társasjáték 12 14
50 rabenschwartze Rätsel
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–15

50 fekete történet, 31 bűncselekmény, 49 holttest, 11 emberölés, 12 öngyilkosság és egy halálos lakoma.
De vajon hogy eshetett meg mindez?

A fekete történetek bűnösen humoros sötét rejtélyek, amiket egyszerűen vétek nem megfejteni! Kérdezz okosan, majd olvass a sorok közt!… [tovább]

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Fekete történetek (2004)

Fekete történetek (2004) társasjáték

Nagyon tetszett. Alapból szeretek barkochbázni, így az külön fűszert adott az élményhez, hogy bűnügyeket kellett felderíteni. *.* Elég nehezek is voltak. Ajánlom.

Morn 
Fekete történetek (2004)

Fekete történetek (2004) társasjáték

Az első pakli nagyon jó kártyákat tartalmaz, élvezetes, jó a játék vele. Sajnos egy-két kártyát már lelőttek nekem előre, így már eleve nem tudunk vele játszani. Autóban is kiváló, amikor a dugóban ülünk, és a kedves figyelmét el lehet terelni egy-egy feladvánnyal, amíg csak ücsörgünk, de haladni nem lehet. Ketten is jól szórakozunk rajta, néha egy-egy lapot előveszünk, míg egyikünk főz, vasal, akármi, vagy szimplán csak leülünk, random előkapunk egy lapot, hogy na, nesze, találd ki.
Be is szereztük a harmadik paklit. :)
Egy hátránya van a játéknak, hogy végigjátszás után biztosan eladásra kerül. De azon az áron meg tudsz venni mást, szóval… olyan, mint a kiszabadulós játékok, cserélgetitek őket másokkal.

fanna75 
Fekete történetek (2004)

Fekete történetek (2004) társasjáték

Nagyon jó partijáték, a hangulat kedvéért néha sötétben ülve próbáljuk megfejteni az eseteket. Akár többször is el lehet őket sütni, ha különböző társaságokban vesszük elő, de egy idő után mindenhol ismétlődnek a lapok, és mivel nekem elég jó a memóriám, hamar rá lehet unni. Arra tökéletes, ha egy laza beszélgetős estét akarunk feldobni 1-1 lappal.


Folytatása

Fekete történetek 2 (2018) társasjáték

Összehasonlítás

Fekete történetek


Hasonló játékok címkék alapján