Everdell – Újliget (2023)

társasjáték 14 1
Everdell: Newleaf
Játékidő: 100 perc · Játékosok száma: 1–4

Vonatfütty tölti be az Örökvölgyet…

Az Everdell – Újliget kiegészítő több modullal bővíti az alapjátékot. A vadonatúj épületek és erdőlakók mellett megjelenik a vasútállomás is, ahová látogatók érkeznek… A játékhoz szükség van az Everdell – Az Örökfa árnyékában társasjátékra!

Videók

angol
angol

Képek 1

Hirdetés

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Everdell – Újliget (2023)

Everdell – Újliget (2023) társasjáték

Na ez aztán igen! Imádtam! Nagyon sokat mélyít a játékélményen, komplexebb lesz tőle sokkal. Mi már amúgy is csak a Fagybérccel játszuk, de ez a kettő együtt zseni! ♥♥♥
Van benne több új modul is, amiket kedvünk szerint beletehetünk. Két kedvencem a vonatjegy és a foglalópecsét. A vonatjeggyel áttehetünk kétszer a játékban egy már lehelyezett munkást egy új helyszínre. A foglalópecséttel meg egy évszakban egyszer lefoglalhatunk a Nagymezőről vagy az Állomásról egy kártyát és magunk elé helyezhetünk. Majd ha akarjuk, egy nyersanyaggal kevesebbért kijátszhatjuk. Az Állomás szuper, ott is van 3 kártya, amit ki tudunk játszani, mintha a Nagymező bővítménye lenne, plusz megkapod a mellette levő nyersanyagot a lapkáról.
Vannak arany ajtókorongok az új erdőlakók beköltöztetéséhez, max. 3 ilyened lehet. Vannak megszerezhető látogatók, akiknek ha teljesíted a kívánalmait, pontokat adnak a játék végén. Két új eseménylapka a meglévők mellé, és új különleges képességek. Az új tábláról és a kártyákról már ne is beszéljünk.
Tehát jóval komplexebb lett az egész. Én azt tudom mondani, hogy ez és a Fagybérc kihagyhatatlan kiegészítők számomra. Talán annyi a hátránya, hogy megnyújtja a játékidőt. De ennél nagyobb bajunk ne legyen.
A grafika iszonyat cuki továbbra is.
Szóval bőven kapunk sok fantasztikus dolgot a pénzünkért. Bátran mondom, megéri. ♥


Hasonló játékok címkék alapján