Everdell: Fagybérc (2019)

társasjáték 14 2
Everdell: Spirecrest
Játékidő: 100 perc · Játékosok száma: 1–4

Az Everdell: Spirecrest kiegészítőben messze túl Everdell völgyének határain, egy titokzatos és ismeretlen vidék szívében új kalandok várnak Rád.

A kiegészítő 3 kártyatípussal bővíti az alapjátékot:
Az Időjárás kártyáknak köszönhetően újabb leküzdendő akadályok kerülnek a… [tovább]

Everdell: Spirecrest – Collector's Edition2020

Videók

angol
angol
magyar

Képek 5

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Everdell: Fagybérc (2019)

Everdell: Fagybérc (2019) társasjáték

Még vegyesen érzek. Nagyobb különbség alakult ki közöttünk, pedig ekkora nem szokott. Jó, egy 9 pont elbukását magamnak köszönhettem.
Az időjáráskártyákat eleinte nagyon szivatósnak érzed, de mivel háromszor is kapsz felfedezés kártyákat, amiken szuper dolgok vannak, kompenzálva vagy. Viszont a felfedezéskártyák megnövelik a szerencsefaktort. A párom sokkal jobbak közül választhatott mindig, nekem meg bénábbak jöttek. Így azért hátrányban voltam, eltolódott az arány.
Az expedíció, amit megtehetsz a játék végén, jópofa, plusz pontokat ad, de ugye azokat előre meg kellett termelni. El kell dönteni, megéri-e arra költeni vagy másra jobb.
Szerintem ki kell ismerni még jobban. Jó lesz ez. És milyen cuki, hogy az állatok hátán utaznak munkásaid. *.*
Először azt hittük, azok a nagy állatok plusz munkások (meg is örültünk neki), de nem, csak helyettesítik az egyik figurádat, ezért van, hogy ráültetheted. De ezek a nyergek, amikkel rá tudod ültetni a munkásaidat a nagy állatokra, iszonyat szorosak. Hosszú távon szerintem nem jó ötlet használni, rongálja a festés felületét és a fa anyagát. :( Pedig annyira ötletes így. Én nem is tudtam feltenni, csak a férjem… Oké, így nem esnek le, de ez meg a másik véglet.
Határozottan nehezebb, kompexebb lett az egész. Az összkép iszonyat szép, még hangulatosabb, tematikusabb lett tőle a játék. :)


Hasonló játékok címkék alapján