Az égbolt vándorai (2022)

társasjáték 14 1
Tribes of the Wind
Játékidő: 65 perc · Játékosok száma: 2–5

Az égbolt vándorai egy közepesen összetett társasjáték, 2 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő 40 – 90 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a pakli tervezés, a játék végi bónuszok, a verseny és a… [tovább]

Videók

magyar
Az égbolt vándorai (2022)

Tervező
Joachim Thôme

Kiadó
La Boîte de Jeu

Illusztrátor
Vincent Dutrait

Magyar kiadó
Gémklub

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Az égbolt vándorai (2022)

Az égbolt vándorai (2022) társasjáték

Szerintem ez egy szuper családi középnehéz játék. Én nagyon élveztem, tök jól el tudtam benne mélyedni. Itt tényleg azt érzem, hogy társas, hiszen a melletted ülő két embert folyamatosan figyelned kell, hiszen ezen múlik, milyen kártyát, milyen erősséggel tudsz kijátszani.
Az újrajátszhatósága az egyetlen gyengéje. Nagyjából ugyanazokat csinálod csak variálva, más küldetésekkel, esetleg másik karakterrel. De alapvetően ez egyáltalán nem zavart, max. nem minden héten veszem elő. Nekem a flowja nagyon sodró volt, izgis, okos, jó élmény és ez a fő szerintem. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ilyen élményt adna.
A grafika sajnos nem az én világom, a színei se. De ez ízlés dolga. Ez engem nem szokott befolyásolni alapvetően. Bár mindig plusz egy szép küllem.
Azok a sínek szuperek, amikbe a kártyákat tesszük. Ezekkel sokkal gördülékenyebb, átláthatóbb menet közben minden.
Egy a gondom és az az ára. Viszont cserébe szerintem egy jó játékot kapsz.


Hasonló játékok címkék alapján