Assassin's Creed II (2009)

videójáték 54

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A játék az Assassin's Creed közvetlen folytatása, főszereplője ezúttal is Desmond Miles, miután megszökött az Abstergo Industriestől egy alkalmazottal, Lucy Stillmannel. Hogy keresztbe tehessenek az Abstergónak és a modern kori Templomosoknak, Desmond egy fejlettebb Animus használatával újraéli… [tovább]

Videók

Képek 5

SzereplőSzinkronhang
Ezio Auditore da FirenzeRoger Craig Smith

Most játszik vele 8

Kedvencelte 39

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Gyula_Radics 
Assassin's Creed II (2009)

Assassin's Creed II (2009) videójáték

Érdekes dolog az idő… 2020-ban jutottam el odáig, hogy elővegyem ezt a 2009-es játékot. Tervbe van,hogy végig játszom az AC szériát az elejétől. Úgy alakult, hogy a széria újabb részeivel hamarabb játszottam, Syndicate, Origins, Odyssey. Sajnos nem tudok elvonatkoztatni ezektől, és ezekhez hasonlítom a régi részeket. Hát ööö izé. A grafikát hagyjuk is, mert arról nincs értelme beszélni 11 év távlatában. Viszont az irányítás a játékmenet mára már eléggé kopottas, helyenként borzalmas. Tudom, akik annak idején játszottak vele, mai napig a széria egyik legjobb részének tartják. Megérteni nem értem meg, de elfogadom. Mint említettem nem tudok elvonatkoztatni az újabb részektől és azok szűrőjén keresztül nézem a játékot, és hát így nálam jóval gyengébben teljesít. Igazából a reneszánsz Itáia sem az én világom. Kifejezetten jót tett a sorozatnak az RPG elemekkel való vérfrissítés is az újabb részekben. Az első részhez képest a játékmenet mérdfölekkel jobb lett, bár csodálkoztam azon, hogy mintha az első rész néhol mintha szebb lenne a két évvel fiatalabb folytatástól. A történet viszont szuper. Ezio karaktere szerethető. Csupán ezek vitték el a hátukon a sztorit, illetve az elhatározás, hogy sorban végig akarom játszani a játékokat. Na lássuk tovább jöhet a Brotherhood!

carragher 
Assassin's Creed II (2009)

Assassin's Creed II (2009) videójáték

Ez volt az első játék amit teljesen végig be tudtam fejezni. Nagyon szerettem.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Assassin's Creed II (2009)

Assassin's Creed II (2009) videójáték

A legjobb és leghangulatosabb Assassin's Creed játék azóta is.
Részletes értékelés az Ezio Collection értékelésemben. :')

Master_Miller 
Assassin's Creed II (2009)

Assassin's Creed II (2009) videójáték

Számomra (és még sokak számára) a sorozat csúcspontja. Érdekes, nagyívű történet, mind a multban, mind a jelenben, csodálatos grafika és játékmenet. Imádtam.


Népszerű idézetek

MiRage 

Federico: It is a good life we lead, brother.
Ezio: The best. May it never change.
Federico: And may it never change us.

Assassin's Creed II (2009) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján