Társasjátékos képeink zóna

Criala 
Társasjátékos képeink

A TMB jelentősen kisebb, mint a Witcher, de NEHEZEBB!! Ledöbbentem! :D
Fel se merem tenni majd a polcra! xD

Kapcsolódó játékok: The Witcher: Óvilág · Too Many Bones

The Witcher: Óvilág (2023) Too Many Bones (2017)

5 hozzászólás
Criala 
Társasjátékos képeink

Végre sikerült koopban kipróbálni, bár az eredmény nem lett ilyen örömteli. :D Úgy lenyomtak minket, hogy csak pilláztunk! xD Az meg hogy hogy maradt végül a Molyembernek három élete a húszból, fogalmam sincs, mert sokáig megmoccanni sem akart! A Békaembert nagy nehezen letakarítottuk a pályáról, a Masszához viszont hozzá se tudtunk nyúlni.

Kapcsolódó játékok: Unmatched Kalandok: Titokzatos történetek

Unmatched Kalandok: Titokzatos történetek (2023)

Hirdetés
WolfEinstein 
Társasjátékos képeink

Volt egy kis szabadidőm, gondoltam, megmutatom nektek, mivel töltöttem.

Kapcsolódó játékok: Plüssmesék

Plüssmesék (2018)

2 hozzászólás
Criala 
Társasjátékos képeink

Hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás. ^^`

A Frenetikus Forgatást egyszer próbáltam és annyira megtetszett, hogy egyből be is szereztem.
Az Árész-expedíciót pedig már jó ideje szerettem volna megvenni és mire eljött ennek is az ideje, kiderült, hogy jön három kiegészítője is… :D Hát nem volt mit tenni, hirtelen felbuzdulással egybe pakoltam akkor az összeset és így lett egy tervezett játék vásárlásból összesen öt. xD

Kapcsolódó játékok: A Mars terraformálása: Árész-expedíció · Frenetikus forgatás · Árész-expedíció: Alapítványok · Árész-expedíció: A felfedezések kora · Árész-expedíció: Krízishelyzet

A Mars terraformálása: Árész-expedíció (2022) Frenetikus forgatás (2023) Árész-expedíció: Alapítványok (2022) Árész-expedíció: A felfedezések kora (2022) Árész-expedíció: Krízishelyzet (2022)

3 hozzászólás
dorkabuba 
Társasjátékos képeink

Egy kicsit muszáj elbüszkélkednem ezzel a DIY Onitamával, kis szerelemgyerekünk. A jàték maga nehezen és drágán beszerezhető itthon, úgyhogy nekiálltunk egy saját verziónak.

Tábladesign és grafika: @Márton_Lonsták
Kártyák forrása: BGG
Kárytadoboz: coming soon
Figurák: a-gameshop.hu, sajàt összeválogatás

És mindezt úgy, hogy részemről utálom a sakkot, és ebben a nagyon ötletes variánsában sem fogok szerintem soha nyerni – mègis imádom. :)

Kapcsolódó játékok: Onitama

Onitama (2016)

5 hozzászólás
Csibike 
Társasjátékos képeink

Online játék volt, mert Nikivel általában így tudjuk megoldani. A 6. könyvvel már kétszer játszottunk, mindkét alkalommal siralmasan elbuktuk, szóval most már megérdemeltünk egy wint. De azt én se gondoltam volna, hogy most meg úgy sikerül megnyerni, hogy az első helyszín is fennmaradt 0 gonosz befolyással :D Ilyet se gyakran tapasztalunk!

Willow 
Társasjátékos képeink

Sziasztok!
Remélem maradhat a karc a zónában. :)
A Macskák szigete társasban kis zacsikat adnak az elemek rendezéséhez. Mivel engem kicsit zavart ez a megoldás, így csináltam bele egy belső rendezőt. :) 2 napig tartott, de nagyon szerettem készíteni. ^^ Akit érdekel szívesen küldök élesebb képeket. :)

Kapcsolódó játékok: Macskák szigete

Macskák szigete (2019)

6 hozzászólás