Saját fejlesztések zóna

majoros 
Saját fejlesztések

3 év kihagyás után ismét indultam a GMTK Game Jamen.
A téma Roll of the Dice volt, én egy dobókockás stratégiai játékkal neveztem. Sajnos nem sikerült befejezni, de legalább játszható állapotban van.

A játék célja az ellenfél kockáinak elpusztítása. Az egérrel lehet kijelölni a saját kockát és a nyilakkal vagy a WASD-vel lehet mozogni. A kocka körüli számok jelzik, hogy mi lesz felül, ha arra a mezőre lép (gördül) a kocka. A nagy szám oldalt mutatja, hogy hány lépés van még a körben. A lépéseket több kocka közt is szét lehet osztani.

Az utolsó lépésnél a kocka értéke adja meg, hogy a következő körben mennyit léphet az ellenfél. Illetve, ha páros szám jön ki, akkor vízszintesen, függőlegesen és átlósan megtámadja a többi kockát, páratlan számnál pedig gyógyítja.

A pöttyök a kockák felett az életüket mutatják, maximum 3 lehet.

https://sztrovacsek.itch.io/dob-o-kotzka

3 hozzászólás
Nightmare 
Saját fejlesztések

A legújabb Mini Jamre készítettem egy újabb point&click Lovecrafti játékot. Eléggé rövid lett, mivel csak három napig tartott a jam. A téma „Failure is inevitable” volt.

A játék igazából az előzménye egy másik játékomnak, ami még nem jelent meg, és még egy ideig nem is fog. Az lesz hosszú idő után a legújabb nagyobb projektem. A főszereplője egy nyomozó lesz. A nagyapját irányíthatjuk a lenti játékban, aminek a végén majd látható is lesz két karakter a készülő játékból.

https://gamergamesystem.itch.io/captured

majoros 
Saját fejlesztések

És ezzel véget is ért a jam! 10 játék érkezett be, aminek én nagyon örülök, most először sikerült elérni a 2 számjegyű nevezőt.
https://jatekfejlesztes.online/gamejams/jfo-jam-iii

3 hozzászólás
Nightmare 
Saját fejlesztések

A JFO 3 game jamre készített nevezésem. A napokban az Ace Combat 7-tel játszottam, így gondoltam azt fogom elkészíteni retro stílusban, ha már a téma retro remake volt. A játékban 10 pálya van.

Eredetileg akartam használni a Unity egyik új rendszerét, amiben egyszerűbb nyelvet váltani, de mivel összesen van nagyjából 3 sor szöveg a játékban, így az végül elmaradt.

https://gamergamesystem.itch.io/uav-combat

Nightmare 
Saját fejlesztések

A Gamedev.tv Game Jamre készítettem egy rövid játékot pár nap alatt (a jam felétől kezdtem el készíteni). A játékban egy fekete lyukkal kell elfogyasztani mindenféle égitestet, kezdve az aszteroidákkal. A játékos egyre nagyobb lesz, míg végül a csillagokat is el tudja nyelni.

A jam egyik követelménye volt, hogy a játéknak nyílt forráskódúnak kell lennie, így az is letölthető az oldalon.

https://gamergamesystem.itch.io/dead-star

3 hozzászólás
letsplayscrabble 
Saját fejlesztések

Sziasztok! Talán van akinek ez a kategória (is) hiányzik, így megosztom Szóösvény nevezetű, scrabble ihlette, felfedező-pontgyűjtő-szókirakó játékomat.

Itt próbálható ki: https://betutboy.github.io/szoosveny/szoosveny.html

Minden véleménynek örülnék. Jó játékot! (Nem kimondottan mobilra készült, de Androidon talán játszható.)

Nightmare 
Saját fejlesztések

Részt vettem az ötödik Themed Horror Game Jamen. Egy hónap alatt kellett egy játékot készíeni a „Lost in the Wonderland” témával.

Ez az első horror és az első point & click játékom, így eléggé rövid lett, a játékmenet is csak abból áll, hogy el kell jutni A-ból B-be, ezért megpróbáltam a játék történetére koncentrálni (amit enyhén inspiráltak Lovecraft művei)

https://gamergamesystem.itch.io/welcome-to-wonderland

2 hozzászólás
majoros 
Saját fejlesztések

A tavaly nyári JFO jamre készített játékomat kicsit továbbfejlesztettem és kiadtam Androidra.
https://play.google.com/store/apps/details…

Kapcsolódó játékok: Fish and Furious

Fish and Furious (2022)

3 hozzászólás
Nightmare 
Saját fejlesztések

Részt vettem a minden hétvégén megrendezett Trijam jamen. A jam témája „There is a twist” volt, szóval készítettem egy lövöldözős játékot, amiben csak 3 lövedék van.

A jam lényege, hogy a játékot 3 óra alatt kell elkészíteni. Teljesen mindegy, hogy egy huzamban dolgozol vele 3 órát, vagy bármilyen más módon felosztva, viszont minden kód írása és minden asset készítése ezalatt a 3 óra alatt kell történjen.

A játék nagyon egyszerű, egy fehér vértesttel kell lelőni néhány vírust. 5 pálya van a játékban, mivel többre nem volt idő.

https://gamergamesystem.itch.io/cleaning-up