Saját fejlesztések zóna

Nightmare 
Saját fejlesztések

Elkészült a játék, amin az utóbbi hónapokban dolgoztam. Ez egy PS1-stílusú horror játék, ami Erdélyben játszódik. A gameplay eléggé egyszerű, illetve maga a játék sem lett kifejezetten hosszú, aminek főleg az az oka, hogy elkezdtem dolgozni egy nagyobb projekten, és emiatt kicsit összecsapott lett a vége.

A játékban két befejezést lehet elérni, illetve van benne magyar nyelv.
https://gamergamesystem.itch.io/the-mines-of-balan

Nightmare 
Saját fejlesztések

Részt vettem a két hetes Acerola Game Jam-en, mivel a téma illett egy korábbi játékötletemhez. Maga a játék nem lett valami jó, az utolsó héten már alig haladtam vele, a vége is eléggé összecsapott lett.

A legfőbb inspirációm a Faith: The Unholy Trinity volt, a grafika is ahhoz hasonló. Szinkronhangnak a Commodore 64-es SAM Software Automatic Mouth programot használtam.
Link: https://gamergamesystem.itch.io/town-of-the-supreme-god

Kiadáskor technikai problémák is léptek fel, a játék intrója egyáltalán nem úgy néz ki az exportált verzióban, ahogyan nekem magában a szerkesztőben. Illetve a shader sem teljesen ugyanolyan. Még nem találtam meg a hiba forrását

Nightmare 
Saját fejlesztések

Elkészült a játékom a Nokia Jam 6-ra, ahol a Nokia 3310 limitáltságait betartva kellett 9 nap alatt egy játékot készíteni. A játékban a kaszást alakítjuk, mi döntjük el, hogy ki élhet és ki hal meg. Két nap van a játékban, minden nap három ember sorsát dönthetjük el, és minimum kettejüket meg kell ölni (bár döntéstől függően lehet, hogy a második napon csak két ember lesz, és csak egyet kell megölni)

A döntéseink befolyásolják a játék történéseit. Nyolc darab befejezés van.

Link: https://gamergamesystem.itch.io/being-a-reaper

Nightmare 
Saját fejlesztések

Pár hete elkezdtem dolgozni egy 3D-s horror játékon, aminek ma lett elérhető a demó verziója.
A játék Godot-ban készült, meg kellett tanulnom valamilyen szinten 3D modelleket készíteni Blenderrel, és még egy teaser trailert is csináltam hozzá, ami itt található: https://www.youtube.com/watch…

A demóban egy szörny elől kell rejtőzködni, miközben meg kell találni három kulcsot, hogy kinyithassunk vele egy ajtót, és tovább haladjunk a storyban (a demó itt ér véget). Eközben vigyázni kell, hogy mekkora zajt csapunk, mert ha a szörny a közelben van, meghall minket. A szörnyet nem lehet megölni.

UPDATE: Link lemaradt: https://gamergamesystem.itch.io/a-place-for-experiments

4 hozzászólás
Nightmare 
Saját fejlesztések

Nemrég kezdtem el újra belemerülni a Five Nights at Freddy's játékok történetébe, majd jött az ötlet, hogy én is készíthetnék egy FNaF klónt, legalább jobban hozzászoknék a Godothoz.

Nem tudom pontosan miért, de úgy éreztem, hogy a játék főellenfelének Prigozsin tökéletes lenne. Úgyhogy elkészült a One Night at Prigo's, ahol túl kell élni egy éjszakát, miközben Prigozsin próbál megölni minket, miközben ammunícióért kunyerál.

Ha meglátjuk őt a négyes kamerán, be kell zárni az ajtót, ha pedig bejut a szobába, akkor adni kell neki ammót, amig el nem megy, lehetőleg az előtt, hogy megölne.

Link: https://gamergamesystem.itch.io/one-night-at-prigos

2 hozzászólás
Nightmare 
Saját fejlesztések

Pár hónapja váltottam Unity-ről, és ma fejeztem be az első Godot-ban készült játékomat, amiben a főgonosz segédjeként kell megállítani a játékost, mielőtt az elérné a célját. Ehhez különböző akadályokat kell elhelyezni a pályán. A cél, hogy megöljük, vagy elég ideig feltartsuk a hőst.

A Godot motor első benyomásra nagyon egyszerűen kezelhető, viszont akadtam problémákba az exportálással, illetve valamiért a játék címe sem akart normálisan megjelenni a főmenüben, ezért azt végül kivettem. Még nem tudom, hogy maradok-e ennél, vagy visszatérek a Unity-hez a következő projektemhez.

4 hozzászólás
Nightmare 
Saját fejlesztések

Több, mint egy éves kihagyás után neveztem a Kenney Game Jam-re, ahol 3 nap alatt kellett készíteni egy játékot az Exploration témával, illetve csak Kenney által készített grafikát lehetett használni.

A játék eléggé rövid lett, és ahhoz képest, hogy legtöbbet a játékmeneten dolgoztam, a játék nagyrésze mégis inkább a történetre fókuszál. Illetve kipróbáltam az új SDXL AI-t, és bár a játékban nem használhattam, a játék logóját ezzel csináltam.

https://gamergamesystem.itch.io/new-planet