Zooloretto (2007)

társasjáték 8 13
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–5

Állatkert. A legtöbb ember szívesen látogat el alkalmanként erre a helyre. Remek kikapcsolódást nyújt egy kis séta a fák alatt, kezünkben vattacukorral, közben a legkülönlegesebb állatok csupán néhány méterre tőlünk élik mindennapjaikat. A Zooloretto esélyt ad arra, hogy egy ilyen állatkertet… [tovább]

Képek 5

Kedvencelte 3

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

perpetua 
Zooloretto (2007)

Zooloretto (2007) társasjáték

Felnőtteknek talán nem annyira élvezetes ez a játék, de ezt leszámítva jó társasjáték. Kell hozzá gondolkodni is, de mégse fájdul bele a fejünk. Valamint tényleg jó móka egy állatkertet felépíteni. :)

Rendbonto 
Zooloretto (2007)

Zooloretto (2007) társasjáték

Egyszerű kis állatkert építős játék, ami gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt jó kis kikapcsolódást nyújt. Tetszett, hogy van esély arra, hogy az állatok szaporodhatnak az állatkertben és kisállatok születhetnek.

Timi98 
Zooloretto (2007)

Zooloretto (2007) társasjáték

Még mindig nagyon szeretjük. Túl gyakran azért nem vesszük elő, mert ha nincsenek kéznél kiegészítők, akkor az alapjáték egy idő után kezd unalmassá válni. Sőt, ha maximális létszámmal játsszunk akkor nagyon gyorsan végigmegy a játék, így a kiegészítők egy idő után elengedhetetlenek, érdemes minimum 1-et beszerezni.

Morn 
Zooloretto (2007)

Zooloretto (2007) társasjáték

Nagyon szerethető kis játék, biztos gyerekkel is élvezetes. Nekem az a nagy hibám, hogy állatokat látva beindulok, és a csöppségeket akarom bezsákolni. Főleg a kis pandákat! Az elején is komolyan kell venni, melyik állatot vegyük ki, és nem szeretem, mikor valami csúf flamingó benne marad, aztán nálam köt ki kényszerből… ehh.


Folytatása

Zooloretto XXL (2008) társasjáték

Összehasonlítás

Zooloretto


Ha tetszett, játssz ezzel is


2

Aquaretto (2008) társasjáték

2 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján