Uncharted 3: Drake's Deception (2011)

videójáték 16 27

Az Uncharted sorozat harmadik részében Nate az Arab-félszigeten keres egy elveszett várost a már megszokott játékmenet keretei között, azaz akció, fedezékharc és logikai feladványok várják a játékost, az eddigieknél is szebb grafika és teljesebb játékélmény mellett.

(forrás: PC Guru)

Videók

angol
SzereplőSzinkronhang
Nathan DrakeNolan North
Victor SullivanRichard McGonagle
Elena FisherEmily Rose
Chloe FrazerClaudia Black
Gabriel RomanSimon Templeman
Charlie CutterGraham McTavish

Kedvencelte 9

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

LoneWolf 
Uncharted 3: Drake's Deception (2011)

Uncharted 3: Drake's Deception (2011) videójáték

Ugyan továbbra is jelen volt az előző két résznél említett kegyetlen nehézség, és a kissé túltolt shooter jelleg, mégis úgy éreztem, hogy itt szebben ellensúlyozták. (Valahogy több lehetőségem volt puszta kézzel, vagy lopakodásból leteríteni ellenfeleket, ami sokkal jobban illik egy Indiana Jones típusú főhőshöz.) Ez kb. abban nyilvánult meg, hogy nem fásultam úgy bele az akcióba, illetve kevesebb alkalommal akartam földhöz vágni a kontrollert. (Talán 2x) A sztori fordulatai is ügyesebbek, néhány megoldás pedig igazán üdítően hatott (pl. spoiler), míg a repülős és sivatagos szakasz konkrétan eszméletlen egy PS3-as darabhoz képest. A gonoszoktól ezúttal sem voltam elájulva, de kárpótolt érte Charlie karaktere, akit nagyon bírtam, plusz örültem pl. annak, hogy most egy egyszerűbb, és hihetőbb „boss fight”-ot kaptunk a végén, illetve Nate élete is egy komolyabb fordulóponthoz ért.

Evione 
Uncharted 3: Drake's Deception (2011)

Uncharted 3: Drake's Deception (2011) videójáték

Tudom, hogy mindegyik résznél ezt mondom, de az összes közül eddig ez a legnagyobb kedvencem. :D
Jó volt kicsit jobban megismerni Nathan múltját, és kifejezetten tetszett a valóság vs. hallucináció témával való játszadozás. A történet meg szokás szerint nagyszerű.

lizardking 
Uncharted 3: Drake's Deception (2011)

Uncharted 3: Drake's Deception (2011) videójáték

Ez már megint valamivel jobb volt, mint az előző, erős közepes, úgyhogy nálam javuló tendenciát mutat a Naughty Dog franchise-a, a legjobb még mindig a negyedik rész. Így a negyedik Uncharted-játék után be kell vallanom, hogy egészen megkedveltem Nathant és Sullyt, a szinkronszínészek remek munkát végeztek, elhittem, hogy ez a két pali tényleg tűzön-vízen át kitart egymás mellett. Ugyan ebben a részben sincs túl vaskos sztori, és a karakterek sem összetettebbek egy átlag hollywoodi popcorn moziénál, ellenben itt voltak remek pályák, változatos környezettel, és fejtörők, amiken rendesen el kellett gondolkodnom. És itt már végre nem volt semmilyen természetfeletti, nagyon nem állt jól az első két résznek sem. Sosem lesz a szívem csücske az Uncharted-széria, igazán csak az A Thief's End tetszett, de végülis csak végigkövettem Nathan Drake, Victor Sullivan és Elena Fisher kalandjait.


Folytatása

Uncharted: Golden Abyss (2011) videójáték

Összehasonlítás

Uncharted


Hasonló játékok címkék alapján