Uncharted 3: Drake's Deception (2011)

videojáték 16 24

Az Uncharted sorozat harmadik részében Nate az Arab-félszigeten keres egy elveszett várost a már megszokott játékmenet keretei között, azaz akció, fedezékharc és logikai feladványok várják a játékost, az eddigieknél is szebb grafika és teljesebb játékélmény mellett.

(forrás: PC Guru)

Videók

angol
SzereplőSzinkronhang
Gabriel RomanSimon Templeman
Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Evione 
Uncharted 3: Drake's Deception (2011)

Uncharted 3: Drake's Deception (2011) videojáték

Tudom, hogy mindegyik résznél ezt mondom, de az összes közül eddig ez a legnagyobb kedvencem. :D
Jó volt kicsit jobban megismerni Nathan múltját, és kifejezetten tetszett a valóság vs. hallucináció témával való játszadozás. A történet meg szokás szerint nagyszerű.

lizardking 
Uncharted 3: Drake's Deception (2011)

Uncharted 3: Drake's Deception (2011) videojáték

Ez már megint valamivel jobb volt, mint az előző, erős közepes, úgyhogy nálam javuló tendenciát mutat a Naughty Dog franchise-a, a legjobb még mindig a negyedik rész. Így a negyedik Uncharted-játék után be kell vallanom, hogy egészen megkedveltem Nathant és Sullyt, a szinkronszínészek remek munkát végeztek, elhittem, hogy ez a két pali tényleg tűzön-vízen át kitart egymás mellett. Ugyan ebben a részben sincs túl vaskos sztori, és a karakterek sem összetettebbek egy átlag hollywoodi popcorn moziénál, ellenben itt voltak remek pályák, változatos környezettel, és fejtörők, amiken rendesen el kellett gondolkodnom. És itt már végre nem volt semmilyen természetfeletti, nagyon nem állt jól az első két résznek sem. Sosem lesz a szívem csücske az Uncharted-széria, igazán csak az A Thief's End tetszett, de végülis csak végigkövettem Nathan Drake, Victor Sullivan és Elena Fisher kalandjait.


Hasonló játékok címkék alapján