Túlélők Szövetsége (2017)

társasjáték 10 3
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 1–3

A Túlélők Szövetsége, egy zombis témájú kooperatív pakliépítő játék a Mars Terraformálása alkotójától, Jacob Fryxelius-tól.
Tizenhat hosszabb-rövidebb játékidejű, egyre nehezedő történetből álló kampány alatt élheted végig a kitörés pillanatait, szervezheted meg a szövetség megalakulását,… [tovább]

Videók

magyar

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Túlélők Szövetsége (2017)

Túlélők Szövetsége (2017) társasjáték

Tetszett, de nagyon küzdelmes benne nyerni. De élveztem, hozta a Holtak tele mini feelingjét. El se tudom képzelni, milyen lehet hárman, mert ez minél többen vagyunk, annál nehezebb. Durván szerepet játszik a szerencse. A grafikája vicces, passzol a játékhoz.

Criala 
Túlélők Szövetsége (2017)

Túlélők Szövetsége (2017) társasjáték

Miután a Space Hulk és a Kalandok birodalma csúnyán elvert (valójában mindkettő lealázott xD), a Túlélők szövetségével végre szerencsém volt! :D
Kipróbáltam mind a négy karaktert és úgy gondolom, hogy jelentős különbségek vannak 1-2 figura között, legalábbis számomra. A „kocsmáros nagyival” például szinte semeddig nem jutottam el, ellenben Adam-mel végig siklottam az első két küldetésen, amik alapból nem nehezek persze. Robert volt még az, akivel még könnyebben tudtam haladni. Persze itt is szükségeltetik egy kis szerencse – magasabb zombi hullámon már NAGY szerencse :D –, mert a zombik a mi húzópaklinkból kerülnek ki, ezzel csökkentve az esélyünket az akcióink kijátszására és a túlélésre.
Érdekes és ötletes az elképzelés, hogy minden játékosnak külön paklija van – és ez nem csak a kezdő paklira vonatkozik –, egymástól külön játszanak, külön játéktéren és külön kell teljesíteniük a feladatokat, de mégis együtt, mert amíg valaki nem végzett, addig a többiek nem ülhetnek és várhatnak rá tétlenül a kártyájuk felett, játszaniuk kell tovább az adott küldetést! Frusztráló lehet, hogy amikor te már kész lennél, a másik még szenved a zombikkal és megeshet, hogy pont emiatt halsz meg! :D
A grafika nagyon tetszik. Még Michonne-t is belerajzolták a The Walking Dead-ből (nekem legalábbis egyből ő ugrott be, ahogy megláttam azt a lapot). :D A zombik kicsit bénák és elmosódottnak tűnnek, kevésbé lettek kidogozva, viszont így élesebb a kontraszt az „élő” és a „halott” lapok között. Kinézetre az egyik kis kedvenc zombis, lövöldözős játékomra emlékeztet (Zombie Age).
Végeredményben remek kis pakli építgetős, zombi ölős játék és annak ellenére, hogy ez is kicsi dobozos, a mérete nem könnyíti meg a túlélést!


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján