The Sims 3: Seasons (2012) videojáték 15

The Sims 3: Évszakok
Hirdetés
The Sims 3: Seasons (2012)

Más készítők
Electronic Arts
The Sims Studio
Maxis

Platformok

Most játszik vele 1

Kedvencelte 5


Kiemelt értékelések

Nadja_Blue 
The Sims 3: Seasons (2012)

The Sims 3: Seasons (2012) videojáték

Ez messze a legnagyobb kedvencem. Már a Sims 2-nél legelején arról álmodoztunk unokatestvéremmel, hogy bárcsak belekerülnének egyszer az évszakok is a játékba, merthogy az mennyi mindent meg fog változtatni. És tényleg. Mindegy, hogy milyen sztorit viszek végig, az időjárás minden játékot befolyásol. Egyszerűen változatosabb, mindig más és más plusz tevékenységekben lehet részt venni. Télen az egész kert tele van például különböző hóemberekkel, iglukkal, a ház pedig karácsonyi égőkkel van kidekorálva. Ősszel pedig leveleket kell gereblyézni és Halloweenkor töklámpásokat faragnak a gyerekek. És persze a fesztiválokon is jó buli részt venni, megtöri a mindennapokat.

Everrie 
The Sims 3: Seasons (2012)

The Sims 3: Seasons (2012) videojáték

Mindig úgy intéztem a dolgaimat, hogy elmehessek mindenképp a fesztiválokra. Sajnos nem mindig jött össze a kora délutántól estig tartó munkaidő alatt, de ha eljutottam a parkba, akkor biztos, hogy hányásig ettem magam a hotdogevő versenyen, ha akartam, ha nem.:D Ráadásul nagyon király ruhák, tárgyak, tevékenységek kerültek be, az időjárás változásáról nem is beszélve. Például egyik kedvenc tevékenységem a jégkorizás.:)

piciszusz 
The Sims 3: Seasons (2012)

The Sims 3: Seasons (2012) videojáték

Nagyon szerettem ezt a kieget, tök jó volt, hogy minden évszakban feloldódott egy csomó új opció.

AliceWeasley 
The Sims 3: Seasons (2012)

The Sims 3: Seasons (2012) videojáték

El se tudom képzelni, milyen lenne enélkül a játék, biztos, hogy nagyon egyhangú és uncsi. Az időjárás, az évszakok változása, a fesztiválok és az ünnepek mind nagyon feldobják a játékmenetet, plusz bekerült egy csomó szuper cucc és tevékenység, pl a korizás vagy tökfaragás. Talán nem olyan izgalmas kiegészítő, mint az Into the Future vagy a World Adventures, de a hétköznapi játékhoz szerintem ez tesz hozzá a legtöbbet.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján