The Last Guardian (2016)

videójáték 12 9

Már a PlayStation 3 hivatalos megjelenése óta várunk rá, de most, egy generációval később PlayStation 4-en vált elérhetővé a Team ICO rendkívül különleges és egyedi akció-kalandja, a The Last Guardian.

A játékban egy rejtélyes körülmények között eltűnt fiút vehetünk irányításunk alá,… [tovább]

Videók

angol

Képek 4

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 6

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Bohemian 
The Last Guardian (2016)

The Last Guardian (2016) videójáték

Az Ori and the Blind Forest-et beleelőzve ez lett az első számú kedvenc. Hihetetlen jó volt minden pillanata a játéknak, pedig már néha azt gondoltam, nem tudnak manapság olyan játékokat gyártani, ami engem lekötne és nem a lövöldözésről és/vagy a sunyi, lopakodó levadászásokról szól. Fantasztikusan szép volt, persze nem utolsó sorban az óriás muki volt az, aki levett a lábamról, ami mondjuk nem meglepő. Mintha a képzeletemből „elevenedett” volna meg, minden mozzanatát imádtam, nem volt gépies, minden apróságra odakapta a fejét, figyelt, úgy moccant, ahogyan a valóságban is tette volna, teljesen élethűen. A kissrácnál kifejezetten tetszett, hogy nekitámasztotta a kezét a falnak, ha amellett álltam meg – ezek az apró részletek olyan sokat tudnak emelni –, ahogy pedig a lépcsőn szaladt lefelé, nagyon muris volt, olykor visszamentem, csak hogy leszaladjon újra. :-D
Tökéletesen kemény a történet is, a „nesze neked, bőgjél” vég is, amit aztán mégis próbálnak egy kicsit oldani, de akkor már hiába.
Hibátlan, örök kedvenc marad. A hangulat, a fények, minden csodás volt. Most, az Ori and the Blind Forest után másodszor érzem azt, hogy nem elpazarolt idő volt ezzel játszani.

monokrom22 
The Last Guardian (2016)

The Last Guardian (2016) videójáték

Irányítás, kamerakezelés… Botrányos. Ezt leszámítva imádtam minden pillanatát.

Vladi 
The Last Guardian (2016)

The Last Guardian (2016) videójáték

Azért ha lenne lehetőség itt fél csillagok levonására, akkor csak 4.5 csillag lenne, a sokszor botrányos kamerakezelés, és a néha nehézkes irányítás igencsak bosszantó tudott lenni.
Az első harmadában úgy éreztem, hogy nagy csalódás nekem a játék, így az Ico és a Shadow of the colossus nagy fanjaként, úgy éreztem, hogy meg sem közelíti azokat, de aztán egyre lenyűgözőbb lett.


Ha tetszett, játssz ezzel is


2

RiME (2017) videójáték

2 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján