Rayman Legends (2013)

videójáték 7 21

Újabb, gyökereihez visszanyúló epizóddal gazdagodik a Rayman-sorozat, ami Rayman Legends címmel ismét egy kétdimenziós, oldalnézetes kalanddal kecsegtet számunkra, melyben kedvenc karakterünk ? illetve karaktereink ? oldalán rohanva, ugrálva, repülve, úszva és még ki tudja, milyen formában… [tovább]

Videók

Képek 15

Hirdetés

Most játszik vele 8

Kedvencelte 11

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Artnecro 
Rayman Legends (2013)

Rayman Legends (2013) videójáték

„Őszinte leszek, nem magamnak vettem meg. Úgy voltam vele, hogy majd jó lesz a gyerekeknek.” – mondtam ezt anno, mielőtt betettem volna a konzolba a lemezt. Akkor a legnagyobb fiam volt meg, és ő is alig múlt egy. Szóval addig csak ki kellett próbálni :D Ugyan milyen is lehet :D (*kacsint, kacsint*)
A feleségemmel nagyon sokat játszottunk vele, egyszerűen nem lehet nem szeretni. Aranyos, cuki, meglepő módon nem (annyira) agresszív. Időközben a nagyobb fiam is cseperedik és lassan belelép abba a korba, mikor már le lehet vele is ülni video játékokat játszani. Szóval kezdődhet a kaland elölről :)

piciszusz 
Rayman Legends (2013)

Rayman Legends (2013) videójáték

Nagyon kis cukker játék, szerettem a karaktereket, sokat játszottunk vele Viktorral.

Master_Miller 
Rayman Legends (2013)

Rayman Legends (2013) videójáték

Egyértelműen a 2D platformerek csúcsa, minden szó csak elcsépelt frázis lenne. A Switch verzióban van bőven tartalom, egyetlen negatívumot tudnék megemlíteni. A „mexikó” pályán valamiért előfordulnak framerate gondok, továbbá ugyanez beköszön az endgame után a hub-ban. Az utóbbit egy close software megoldotta (gyakorlatilag egyszer léptem ki amíg végigjátszottam, az ég tudja mi lehetett a baj). A játék maga közel hibátlan, a Switch port pedig fentieken túl tisztességes. Ajánlom.

Update: a 826 teensie megszerzésekor 35 órát mutatott a szviccs.


Hasonló játékok címkék alapján