Saints Row IV (2013)

videójáték 14

A Third Street Saints banda visszatért, feladatuk ezúttal pedig nem kisebb, mint hogy az egész Földet megmentsék az agresszor földönkívüliektől. Brutális akció, látványos szupererők, hatalmas dildók… ez a Saints Row 4!

A történet szerint Third Street Saints banda vezetőjét (tehát… [tovább]

Videók

Angol

Képek 1

Most játszik vele 1

Kedvencelte 4

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

lilla_csanyi 
Saints Row IV (2013)

Saints Row IV (2013) videójáték

Azt hiszem, nem csak én vagyok rendkívül boldog attól, hogy a készítők kiléptek a GTA utánzat szerepkörből, hanem hagyták, hogy elguruljon a gyógyszerük, és valami teljesen elmebeteg dolgot alkothassanak.
Nem igazán tudnék bármilyen történetet felemlegetni, ami egyszerre annyira menő, vicces és őrült, mint a Saints Row 4. Igyekeztem kimaxolni a játékélményt, és minél tovább húzni, hogy ne legyen vége, de sajnos előbb-utóbb így is befejeztem. Azóta is kaparom a falat, hogy mikor jön a következő.
Figyelem! Tipikusan olyan játék, ami után kissé szűknak érzi az ember a valóságot. :)

Vladi 
Saints Row IV (2013)

Saints Row IV (2013) videójáték

(PC) Hardcore nehézségi szinten vittem végig. Már annak idején a megjelenéskor megkaptam a magyar kiadójától tiszteletpéldányként a Steam kódját, de az akkori laptopomon nagyon rosszul futott, így abba kellett hagynom pár óra után, pedig nagyon bejött. Aztán három évvel ezelőtt is nekiugrottam, közvetlenül azután, hogy átálltam PC-re a konzolokról, akkor már egérrel billentyűzettel, de mivel ebben még kezdő voltam, egy idő után még normálon sem állt kézre, úgyhogy újfent abbahagytam pár óra után.
És most újra nekiugrottam, nem gondoltam volna, hogy ezúttal tovább kitartok, de mostmár igazán kézreállt ez a szuperhősös/shooter gameplay. Az openworld játékokat nem szeretem, úgyhogy próbáltam itt ezt a részét minimumra szorítani, és a fő küldetésekre koncentrálni, és ez be is vált. Grafikailag már nagyon elavult, sokkal régebbinek néz ki, pedig fel is újították nemrég, még a két dlc-t is alapból adják hozzá. És a grafika sokszor glitchelt is, emellett azért volt benne pár bug is, ami miatt küldetéseket újra kellett kezdeni, de szerencsére nem túl sok ilyen volt.
Ha játszottam volna az előző részekkel, akkor pedig sokkal jobban élvezhettem volna, mivel rengeteg utalás volt a régi részekre benne, amikből persze semmit nem értettem.

Anonymusx 
Saints Row IV (2013)

Saints Row IV (2013) videójáték

Elég gagyi, rosszabb mint a többi rész, a sztori is túl komolytalan. A küldetések teljesen ugyanolyanok mint a többi részben, szóval ez is kissé unalmas volt már. Nem jött be ez az abszurd szuperhősös dolog, nem vagyok oda az ennyire elpoénkodott dolgokért..


Folytatása

Saints Row: Gat Out of Hell (2015) videójáték

Összehasonlítás

Saints Row


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Sunset Overdrive (2014) videójáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján