Rhino Hero (2012) társasjáték 6 2

Super Rhino
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–

A játék célja, hogy a játékostársainkkal együtt felépítsük a házat, ahonnan a város szuperhőse, az Orrszarvú szemmel tarthatja a bűnözőket. Aki elsőnek megszabadul a tetőkártyáitól az nyer. Ha építkezés közben ledől (nyugi, le fog) a ház, akkor véget ér a játék.

Akárcsak egy hétköznapi… [tovább]

Hirdetés
Rhino Hero (2012)

Más készítők
HABA

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Rhino Hero (2012)

Rhino Hero (2012) társasjáték

Néha egészen apró dolgok elegendőek a boldogsághoz egy jó játékhoz. Nézzük például ezt a dobozt. Kicsi, a játék alapötlete is pofonegyszerű, ugyanakkor annyira szórakoztató, hogy nem lehet kijátszani magunkat a Rhino Heroból (más néven Super Rhino). Most, hogy ezt világgá kürtölhettem megosztom veletek is a tapasztalataimat.

Maléna komoly hangvételű bejegyzése után itt az ideje egy akciódús kártyavár építésnek. A Haba játéka 2012-ben felkerült a Spiel des Jahres által javasolt gyermekjátékok listájára, a Boardgamegeeken pedig a legjobb gyermekjátékok között a második helyet landolt. Nem meglepő, hiszen a szabályai egy félbetépett, és összehajtott szalvétán is elférnek, érdekes az ötlet, vicces és kellemesen kiszámíthatatlan a játékmenet, az ára pedig verhetetlen úgyhogy a polcon a helye! Ráadásul semmilyen komolyabb társasjátékos tapasztalatot nem igényel, a játékidő pedig négy játékos esetén sem nagyon haladja meg a 15 percet. További előnye, hogy az ehhez hasonló, egyszerű -akárcsak a Suspend- ügyességi játékokba sokkal könnyebben be lehet vonni mindenkit, 5-től 99 éves korig. Közös családi építések, bulik népszerű játéka.
Bővebben, képekkel itt: http://hintafa.blog.hu/2017/01/05/haba_rhino_hero

Morn 
Rhino Hero (2012)

Rhino Hero (2012) társasjáték

Hát ez valami szuper jó játék! Egyszerű, de nagyszerű, mint mondani szokás. Egy kis jenga, egy kis uno, meg persze egy cuki rinocérosz (akit valahogy mindig más lénynek nevezetünk, de mindegy is). Gyerekekkel nem játszottam, csak gyermeklelkű felnőttekkel, de így is jól szórakoztunk. Főleg, ahogy elértük a 14. szintet! Csak sajnos kis hősünk túl nehéznek bizonyult már az ingatag épületnek.
Az olyan alkalmakkor is kitűnő, amikor már kicsit álmos vagy, nincs kedved stratégiázni, de valamit elpakolgatnál játék címszóval.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján