Rhino Hero (2012) társasjáték 6 1

Super Rhino
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–

A játék célja, hogy a játékostársainkkal együtt felépítsük a házat, ahonnan a város szuperhőse, az Orrszarvú szemmel tarthatja a bűnözőket. Aki elsőnek megszabadul a tetőkártyáitól az nyer. Ha építkezés közben ledől (nyugi, le fog) a ház, akkor véget ér a játék.

Akárcsak egy hétköznapi… [tovább]

Hirdetés
Rhino Hero (2012)

Más készítők
HABA

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Rhino Hero (2012)

Rhino Hero (2012) társasjáték

Néha egészen apró dolgok elegendőek a boldogsághoz egy jó játékhoz. Nézzük például ezt a dobozt. Kicsi, a játék alapötlete is pofonegyszerű, ugyanakkor annyira szórakoztató, hogy nem lehet kijátszani magunkat a Rhino Heroból (más néven Super Rhino). Most, hogy ezt világgá kürtölhettem megosztom veletek is a tapasztalataimat.

Maléna komoly hangvételű bejegyzése után itt az ideje egy akciódús kártyavár építésnek. A Haba játéka 2012-ben felkerült a Spiel des Jahres által javasolt gyermekjátékok listájára, a Boardgamegeeken pedig a legjobb gyermekjátékok között a második helyet landolt. Nem meglepő, hiszen a szabályai egy félbetépett, és összehajtott szalvétán is elférnek, érdekes az ötlet, vicces és kellemesen kiszámíthatatlan a játékmenet, az ára pedig verhetetlen úgyhogy a polcon a helye! Ráadásul semmilyen komolyabb társasjátékos tapasztalatot nem igényel, a játékidő pedig négy játékos esetén sem nagyon haladja meg a 15 percet. További előnye, hogy az ehhez hasonló, egyszerű -akárcsak a Suspend- ügyességi játékokba sokkal könnyebben be lehet vonni mindenkit, 5-től 99 éves korig. Közös családi építések, bulik népszerű játéka.
Bővebben, képekkel itt: http://hintafa.blog.hu/2017/01/05/haba_rhino_hero


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján