Resident Evil 6 (2012)

videojáték 15
Biohazard 6

Az akció és a túlélő horror műfajának keverésével a Resident Evil 6 egy drámai horrorélményt kínál. A Resident Evil széria közkedvelt szereplői, Leon S. Kennedy, Chris Redfield és Ada Wong mellé új karakterek csatlakoznak, hogy együtt nézzenek szembe egy új fenyegetéssel, a C-vírussal egy,… [tovább]

Képek 11

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 3

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Saileach 
Resident Evil 6 (2012)

Resident Evil 6 (2012) videojáték

Xbox-on az első játék, amit végigcsináltunk a férjemmel. Igy örök emlék marad. :) Őszintén szólva, nem sok kivetnivalót találtam benne. Tetszett a sztori, imádom a karaktereket, a gyönyörű grafikáról nem is beszélve. A sokféle mozgásforma külön élvezet volt (főleg a földön gurulások és amúgy a verekedések is), és nagyon realisztikus, egyben poén volt, hogy a játékosok mindig elbotlottak a fekvő hullákban. :) Klassz volt a változatos fegyverarzenál is és a sokféle kampány. A többek által kifogásolt akció-horror stílus nálam nagyon betalált, mert kellően ijesztgetős volt, de egyben pörgős is. A holotérképért meg isten áldja a készítőket!!!! Zseniális, hogy nem kell a hiányos térképekkel bajmolódni.
Plusz külön öröm volt az offline multiplayer lehetősége is, így kétszer olyan szórakoztató volt végigcsinálni. Persze, kicsit sok volt a nem-játékos jelenet, és a TPS módnak megvannak a maga hátrányai, de ezektől függetlenül nálam Number One a játék, és jó sokáig az is lesz!

LoneWolf 
Resident Evil 6 (2012)

Resident Evil 6 (2012) videojáték

Sokan utálják amiatt, hogy ez már inkább akció, mintsem horror, de tagadhatatlan, hogy co-opban nagy élmény és a 4 összefüggő kampány, a klasszikusokból visszaköszönő karakterek, illetve a rengeteg multiplayer tartalom hosszú időre remek kikapcsolódást nyújthat azoknak, akik képesek túllépni azon, hogy nem várja őket minden sarkon egy-egy jumpscare és 'rettegés'.


Népszerű idézetek

Saileach 

Ada: I'm beginning to feel like your personal bodyguard, Mr. Kennedy!

Resident Evil 6 (2012) videojáték

Saileach 

Ada Wong: So cute! You're confused by all this, aren't you, Leon?

Resident Evil 6 (2012) videojáték


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján