Potion Craft (2021)

videójáték 6

Képek 3

Hirdetés

Most játszik vele 3

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Imma 
Potion Craft (2021)

Potion Craft (2021) videójáték

Ez egy nagyon jó kis játék, de jelenleg (early access) 10+ óra után redundánssá válik, így nem jutottam el a bölcsek kövéig. Egyébként imádom a mechanikát, a grafikát, és a zenéjét is, bár abból is remélem, hogy több lesz majd idővel. A világ, a szereplők is jók, különösen azokat szeretem, akik kb. minden nap beállítanak azzal, hogy eltört a lábuk :D

Jeannie 
Potion Craft (2021)

Potion Craft (2021) videójáték

Remek alapötlet, jó kivitelezés, konzisztens világ, egyedi grafika, megnyugtató hangulat, szerettem kábé az első tíz óráig. Utána viszont szimpla melóvá vált: szerezz hírnevet, és elég pénzt, hogy tudj venni alapanyagokat a bonyolultabb főzetekhez, illetve várj napokon át, hogy jöjjenek a kereskedők, hátha az épp szükséges alapanyagokat hozzák. Fusztráló a sok várakozás, a repetitív bájitalok, és a végén a játék nem jutalmaz, hanem megkapod újra ugyanazt a feladatot, de most hárommal több főzet kell hozzá. Sztori nincs, a játék nem tart sehová, és az egészet tönkreteszi még az is, hogy hosszú akar lenni. Jó kis chill játék lehetne, de engem idegesít, ha hat napon át várni kell, hogy dobjon valamit a random, amivel jobbra lehet menni.

tonks 
Potion Craft (2021)

Potion Craft (2021) videójáték

Mikor elkap a hangulata, nagyon bele tudok feledkezni, meg jó az ötlet, hogy figyelni kell, mit adsz el, de a térképen való kalandozás egy idő után unalmas.

bibirki 
Potion Craft (2021)

Potion Craft (2021) videójáték

Nagyon jól indult a játék, de nekem nagyon rövid idő után tök repetitív és unalmas lett. Egy darabig nagyon szórakoztató, de az emberkék akik jönnek nem mondanak semmi izgalmasat, a térkép felderítése az első pár elemig izgalmas, utána inkább munka. Aztán ha megvan minden elem a térképről, utána már nincs sok értelme tovább játszani :( Remélem adnak hozzá még kontentet majd, mert egyelőre ez egy kicsit gyenge lett. A játék logikája hasonlít nekem egy kicsit a Yes, your grace-re, de az ennél ezerszer kidolgozottabb.


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Yes, Your Grace (2020) videójáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján