Planet of Lana (2023)

videójáték 2

Videók

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

auroraphoenix 
Planet of Lana (2023)

Planet of Lana (2023) videójáték

Csodálatos játék volt, mind a grafikáját, mind magát a sztorit és a játékmenetet illetően. Számos videójáték eszembe jutott róla, pl.: Ori and the Blind Forest, Little Nightmares, Horizon, de ezek mellett többek között a Világok harca és Simon Stalenhag alkotásai is. Tetszett, hogy nincs szájba rágva a történet, hanem nekünk kell az eseményekből kikövetkeztetni, mi állhat a háttérben. A főszereplő Lana és a kis macsek, Mui barátsága és összetartása, a köztük kialakuló szeretet nagyon megindított, a végét megkönnyeztem. A puzzlek érdekesek és nem túl nehezek, de ugyanakkor megdolgoztatják az agysejtjeinket. A QTE-k miatt eleinte kicsit féltem, mennyire illenek egy ilyen videójátékba, de kellemesen csalódtam, csak tovább gazdagították a sztorit, különösen a menekülős jelenetek és a végén lévő epikus boss fight.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne bájos, kalandos, feladványokkal tarkított, izgalmas és érzelmes 5 órát eltölteni egy gyönyörű játékkal.

BeL1eVe 
Planet of Lana (2023)

Planet of Lana (2023) videójáték

Eufórikus élmény volt elmerülni Lana bolygóján. Audiovizuálisan, zeneileg csúcs, háttérelemekkel, rajzokkal, érzelmekkel, alkalmasint trükkös fejtörőkkel teszi sokszínűvé, kifejezővé világát. A kreatúrákról, gépszörnyekről nem is beszélve mennyire megvettek kilóra. Még az időnkénti QTE részek és a Somerville-lel ellentétben a kizoomoló kameranézetek sem zökkentettek ki. Gyönyörű 5 órás sci-fi kaland, minden másodpercét imádtam! Le a kalappal a Wishfully alkotói előtt, több ilyen indie ékkövet!


Hasonló játékok címkék alapján