Metin2 (2005)

videójáték 10

Már régóta uralkodik a Sárkány Isten lehelete a Shinsoo, Chunjo és Jinno birodalom fölött. De ez a lenyűgöző mágikus világ szörnyű fenyegetéssel néz szembe: a Metinkövek becsapódása nem csak a kontinensen hagyott mély sebeket, hanem káoszt és romlást hozott az országra és lakóira is. A… [tovább]

Metin2 (2005)

Platformok

Kedvencelte 2


Kiemelt értékelések

kedaiyun 
Metin2 (2005)

Metin2 (2005) videójáték

2009-2010-ben játszottam ezzel a játékkal még a régi Pegasus szerveren, a fő karakterem a sámán volt, de a többit is kipróbáltam. Annak ellenére, hogy viszonylag sokáig játszottam vele, a karakterem nem lett túl magas szintű, de nem is ez volt a lényeg. Rájöttem, hogy nekem nem nagyon való az MMORPG, én a single playert szeretem valójában. De jó volt csak úgy csinálgatni a küldetéseket, meg virtuálisan barangolni a hegyekben meg a tengerparton. Az NPC-k meg az ellenségek között is volt pár szimpatikus. De egy idő után monotonná vált, talán ezért is meg időhiány miatt is hagytam abba. Egy időben többet írtam a fórumba, minthogy játszottam volna.
Aztán ma olvastam valahol egy kommentet, és abban szerepelt a Metin2, erről eszembe jutott, hogy régen egész jól el lehetett vele szórakozni. És meglepő módon még be tudtam lépni a régi felhasználónevemmel, azonban a karaktereim már nem voltak meg így 7 évvel később, mert úgy látszik, hogy a régi szerverek is megszűntek már. Viszont megszállt a nosztalgia érzése, és hirtelen felindulásból letöltöttem a kliens, és indítottam egy új karaktert. Természetesen sámánt. Csak annyit változtattam, hogy másik birodalmat választottam. Van egy pár változás és újítás a 7 évvel ezelőtti dolgokhoz képest. Valószínűleg ismét nem fogok nagy „karriert” csinálni ebben a játékban, és nem is ez a célom, de agykikapcsolónak tökéletes.

Kiegészítés: kiderült, hogy a régi szervereket összevonták, és semmit sem töröltek. Tehát megvan mind a négy régi karakterem. A sámánom ott várt a map2-n, ahol 7 éve hagytam, és most folytattam vele a játékot.

3 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján