Lara Croft GO (2015)

videójáték 7 7

A Lara Croft GO körökre osztott rejtvény-kalandjáték, mely egy rég elveszett világban játszódik. Fedezd fel egy ősi civilizáció romjait, találd meg a biztos rejtekben megbúvó titkokat és nézz szembe életveszélyes megpróbáltatásokkal, miközben leleplezed a Mérgek Királynőjének… [tovább]

Hirdetés

Most játszik vele 3

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

SchizoVampire 
Lara Croft GO (2015)

Lara Croft GO (2015) videójáték

Oké, hogy nem egy világmegváltóan bonyolult játék, ha hét éves kortól lehet vele játszani, de ez azért túlzás…

Az irányítás mikéntjére negyed óra után jöttem rá! És akkor ennyi volt a játékélményem, mert annyira nem kötött le, hogy az hihetetlen. (Más, szintúgy egyszerű játékok simán elvesznek az életemből pár szórakozással teli órát.)
Kemény 12 percnyi játékidőm van benne, azóta is csak gondolkodtam, hogy folytassam-e, és végül amellett döntöttem, hogy inkább nem.

Rimplot 
Lara Croft GO (2015)

Lara Croft GO (2015) videójáték

Hát ezután a játék után kénytelen voltam a Monument Valleyk értékelését visszavenni 9-esre, mert a 10/10-es telefonos játék fogalma számomra új értelmet nyert. Valamiért nem számítottam erre a körökre osztott mechanikára, de nagyon lekötött, a vége felé már kellett gondolkozni is – de csak olyan jólesően. Egy ideig még biztosan marad a telefonon így a végigjátszás után is, bőven van még mit összegyűjteni. Már csak így elsőre is annyi játékidőt biztosított, mint a két MV együtt – és ehhez még vissza is fogok térni. Ingyenpénzért bőven megérte a befektetett játékidőt. :)

psn 
Lara Croft GO (2015)

Lara Croft GO (2015) videójáték

Remek kis logikai játék végtelenül egyszerű irányítással, a végefelé pedig kifejezetten nehéz feladványokkal. Kíváncsi lennék az egyes szinteket hányadikra, hány lépésből sikerült megoldanom, illetve mennyi időt töltöttem vele. Mindenesetre sokkal több játékidőt ígér, mint a Monument Valley 2, főleg ha minden outfitet össze akarunk gyűjteni. Mobilon játszottam, ingyen volt elérhető a store-ból.


Hasonló játékok címkék alapján