Kragmortha (2007) társasjáték 3

Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–8

Vajh' hogyan alkothatna új, nagyszerű és bonyolult varázslatokat egy olyan Főmágus, akinek a könyvtárban egy csapat goblin imitálja a takarítást, ám közben mindenbe beleütik hosszú orrukat? De lesz ám sírás-rívás és fogaknak csikorgatása, ha lesújt rájuk a Sötét Nagyúr haragja!

Fél lábon… [tovább]

Képek 1

Hirdetés
Kragmortha (2007)

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

dontpanic 
Kragmortha (2007)

Kragmortha (2007) társasjáték

Ez a játék pont olyan, amilyennek a társasjátékokat szeretem: egyszerű és könnyen megérthető szabályok, gyors körök, amik érintik a többi játékost is, tehát nem lankad senki figyelme, illetve „meta”, vagyis a játék utasításai kinyúlnak a játék „virtuális” teréből, a valós térbe.

Ahogy valaki a játékostársak közül megfogalmazta: itt nem is a nyerésre játszol, hanem arra, hogy minél jobban szívasd a többieket. :) (Gondolom, ez azért több játékra is igaz lehet. :D)

Könnyed kikapcsolódás, és jó kis „team-building” játék, mert tényleg interakcióba léptet a többiekkel, már csak a közös nevetések kapcsán is…:))

Brigi007 
Kragmortha (2007)

Kragmortha (2007) társasjáték

Szerintem túlzás azt állítani a játékra, hogy az Igenis sötét nagyúr táblás verziója. Tény, hogy a készítők és a grafika ugyanaz, a stílusa is hasonló, de vannak alapvető eltérések. Ez a verzió sokkal kötöttebb, mint az Igenis sötét nagyúr. Ha ajánlanom kellene valakinek, főleg azoknak ajánlanám, akiknek tetszett a kártyajáték, de az adott társaság, akivel játszani szeretne, nem annyira jó a szerepjátékokban. Ebben a játékban ugyanúgy lehet gonoszkodni a másikkal, nagyokat nevetni, de kevesebb kreativitást igényel. Nekem mindkettő tetszett, de ha választanom kellene az Igenis sötét nagyurat választanám.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján