Jógi (2017)

társasjáték 8 6
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 3–12

Nnna, a következő kártyának a jobb kisujjamhoz kéne érnie. Nem lenne gond, csak közben figyelnem kell, hogy a bal kezem a jobb alatt legyen. Ja, és a fejemen lévő kártya se potyogjon le!
Kibuggyanó nevetés kísér minket, ahogy próbáljuk az újabb és újabb kártya utasítását tartani. A Jógi… [tovább]

Videók

magyar

Képek 2

Hirdetés
Jógi (2017)

Tervező
Behrooz Shahriari

Illusztrátor
Simon Caruso

Magyar kiadó
Gémklub

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

perpetua 
Jógi (2017)

Jógi (2017) társasjáték

Igazi partyjáték, ami garantálja a nevetést a feladatok teljesítése közben. A szabályok igen egyszerűek, végezd el a kártyán olvasható feladatot, de a kivitelezés legritkább esetben nevezhető egyszerűnek. Kell hozzá egy kis ruganyosság, az biztos. :D

Laura_Görög 
Jógi (2017)

Jógi (2017) társasjáték

Zseniális partyjáték!

Könnyezve nevetős. Először azt hittem, nagy mozgás kell hozzá, de asztalnál ülve működik. Az ember küzd a saját teste ellen, és közben röhög.
A szabály elmagyarázása 1 perc, a játék maga kb 10-15 perc, attól függően, milyen gyorsan esnek ki az emberek. Gyerekekkel és felnőttekkel is szuper. Mi irodában játszottuk, kollégákkal. Csapatépítésnek mindig tökéletes a magunkból hülyét csinálok mechanika. :D
Kicsi, kompakt, olcsó, nagyon ajánlós!

Laszlo_Molnar 
Jógi (2017)

Jógi (2017) társasjáték

Gyűjts lapokat, amelyeket a tested leghülyébb helyein kell tartanod ezután (vagy csak ki kell tekerned a végtagjaidat). Komolyan vehetetlen, annál szórakoztatóbb kis darab.

ncsn87 
Jógi (2017)

Jógi (2017) társasjáték

Nagyon szórakoztató, sokat nevettem közben. Olyan kitekert pózokba kerül közben az ember, ami már abszurd. Mindenki szívesen játszott vele, az is, aki nem igazán társasozós típus. Szívből ajánlom.


Hasonló játékok címkék alapján