Jump Force (2019)

videójáték 12 1

A Namco-Bandai legújabb 3D-s verekedős játékában egyesülnek a világ legnépszerűbb anime világai, hogy egy mindent eldöntő kalandban vegyenek részt. A One Piece, a Dragon Ball, Naruto és már rajzfilmek legnépszerűbb hősei ütköznek egy végső csatában! A háromfős csapatok egyszerre küzdenek az… [tovább]

Videók

japán · angol

Képek 8

SzereplőSzinkronhang
Son GokuNozawa Masako
Uzumaki NarutoTakeuchi Junko
Monkey D. LuffyTanaka Mayumi
Kurosaki IchigoMorita Masakazu
Yagami LightMiyano Mamoru
Himura KenshinSuzukaze Mayo
VegetaHorikawa Ryo
TrunksKusao Takeshi
Uchiha SasukeSugiyama Noriaki
GaaraIshida Akira
Hatake KakashiInoue Kazuhiko
Gon FreecssHan Megumi
Killua ZoldyckIse Mariya
KurapikaSawashiro Miyuki
Kuchiki RukiaOrikasa Fumiko
Midoriya IzukuYamashita Daiki
Uzumaki BorutoSanpei Yuko
Todoroki ShotoKaji Yuki
Makoto ShishioIkeda Masanori

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 
Jump Force (2019)

Jump Force (2019) videójáték

Nehéz értékelni… mint játék kifejezetten semmilyen. Ha az ember szereti a Ninja Storm jellegű verekedős játékokat, be fog neki jönni, van pár szép animáció, és tényleg izzasztó harc, de amúgy a játékmenet nem kiemelkedő, a grafika kicsit 3D-sített anime. Taktikázni nem igen lehet, tényleg agykikapcsoló az egész. Az egyetlen, ami viszont tényleg igazán kiemelkedő, az a karakteralkotó képernyő, mert egészen apró részletekig van lehetőséged megalkotni a saját shounen hősödet, hogy aztán különböző öltözetekkel, kiegészítőkkel tedd teljesen egyedivé.
Viszont nagyon viszi a hátán a hangulata. Az alaptörténet szerint valami furcsa katasztrófa összemosta az animék világait a miénkkel, és feltűntek furcsa kockák (pofátlan koppintás az első Bosszúállók Tesseractjáról), amik megfertőzték egyes karakterek és lények elméit, amik így, néhány eleve gonosz figurával összefogva támadják az embereket. Tehát kicsit kifacsart Nick Fury a névtelen igazgatónk összekaparta az anime hősöket, és alapított egy társaságot, aminek a feladata, hogy ezektől az ellenségektől védje meg a világot, és lehetőleg szét is válassza az egyes univerzumokat. Ide pedig becsöppen a szerencsétlen főhős, akit lényegében csak eltalált egy támadás, és a sérülése miatt alkották újra szuperhősként.
A főszereplő mint karakter gyakorlatilag egyáltalán nem bontakozik ki, de az anime hősök dinamikáját kifejezetten jól eltalálták. Van pár ütős párbeszéd, jópofa barátság (Boruto kapcsolata a gyerek karakterekkel még mindig nagy kedvenc), tényleg mindenféle figurát összeeresztenek (az egészen reális világból, történelmi konfliktusból érkezett Kenshintől, az elszállt univerzumok, a One Piece, a Dragon Ball, vagy a BNHA hősein át a nem is igazán harcolós Death Note világig), és látszik, hogy simulnak össze, vagy ütköznek az érdekek. Madara és Shishio például rövid úton egy oldalon kötnek ki, Hisoka szólóban sétálgat végig az összes hadszíntéren időről időre konfrontálódva pár alakkal, Goku és All Might félelmetes mértékig egy húron pendülnek, Gon, aki az egyik legfiatalabb, messze a legjobban ragaszkodik a főhőshöz, Light pedig fogja a fejét, hogy miért butuskák a shounen hősök. A finálé meglepően epikus lett (bár megint, sokszor pofátlan mértékig Marvel, különösen a folytatás lebegtetésével), és nem éreztem, hogy bármelyik karakter, vagy történetszál igazán rosszul lett volna kezelve.
Hangulatos kis tisztelgés, jól elszórakoztat, de azért világmegváltást semmiképp nem érdemes tőle várni. Anime rajongóknak szórakoztató.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Light (about Luffy): I honestly can't tell if he is really this carefree, or if it is all an act.
Ryuk: You shouldn't think too much. He doesn't have one thought.

Jump Force (2019) videójáték

Valentine_Wiggin 

Bisky (to Naruto and Sasuke): He was right. I am hiding my true form. I'm actually 57.
Naruto: Well… I guess that explains it.
Bisky: Not surprised? Most people are shocked.
Naruto: I'm used to Tsunade.

Jump Force (2019) videójáték

Valentine_Wiggin 

Sasuke: Hey, Loser!
Naruto: You are talking to me?
Sasuke: Do you see another loser here?

Jump Force (2019) videójáték

Valentine_Wiggin 

Naruto: Hey, that's not fair!
Gaara: Do you see a referee?

Jump Force (2019) videójáték

Valentine_Wiggin 

Yuusuke: The thing is… he is right. About everyone. We gathered together a bunch who love to fight. Is it sure, that we always fight for what's best for the world, and not only because we want to?

Jump Force (2019) videójáték

Valentine_Wiggin 

Kenshin: I swore never to wield a sword as Battousai, the Manslayer again. No matter what was the reason, I cannot forgive myself, for breaking that oath.

Jump Force (2019) videójáték

Valentine_Wiggin 

Gaara: I was wondering… do you know another Soul Reaper with a flaming sword?
Ichigo: There are some, why?
Gaara: There was a swordsman spotted in Hong Kong. Covered in bandages, flaming sword, wearing a half-kimono…
Ichigo: Now I have no idea who are you talking about.

Jump Force (2019) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján