Ice Cool (2016)

társasjáték 6 3
Játékosok száma: 2–4

2016-os év legvagányabb, legmenőbb, valóban újdonság erejével ható társasjátéka! Merőben más játékmenet: pöckölős ügyességi játék!
Egy átlagos nap a pingvinek iskolájában. Vagy mégsem? Három pingvin rájött, hogy sokkal szívesebben lakmároznának egy pár halat, minthogy az órán üljenek, hát… [tovább]

Képek 2

Ice Cool (2016)

Tervező
Brian Gomez

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Ice Cool (2016)

Ice Cool (2016) társasjáték

Nem titkolom eleinte dolgozott bennem némi ellenállás. Mert ez mégiscsak egy pöckölős játék. Értitek, pöckölős. (Önvizsgálatot tartottam és őszintén szólva nem tudom megmondani, hogy mi bajom a pöcköléssel. Talán valami mélyen elásott gyerekkori trauma.) Na mindegy, ahogy mondani szokták: innen szép győzni. A német játékdíjon elért helyezése pedig jó ürügy volt, hogy kipróbáljuk.

A téma- és a helyszínválasztás eleve nyerő, hiszen a pingvinek szimpatikus jószágok, a hagyományos tanórákról pedig ki ne szeretne meglépni?!

Ahogy a legtöbb jó játék esetében, itt is többről van szó, mint ügyesen kitalált játékmenetről és igényesen, humorral kivitelezett megvalósításról (szeretem böngészni a játéktáblákat a humoros jelenetekért, úgyhogy igyekeztem lefotózni a kedvenceimet). Mi lehetne más a hozzáadott többlet, mint az utóíz, amit a játékosokban hagy.
Részletek képekkel itt: http://hintafa.blog.hu/2017/07/31/ice_cool

Lady_L 
Ice Cool (2016)

Ice Cool (2016) társasjáték

A gyerek (6) meg az apja (rég nem 6) jól elszórakoznak vele, jópofa és nagyon szép a kivitelezése, de nekem nem a kedvencem, sok ész nem kell hozzá, csak pöckölni kell, ráadásul fáj az ujjam egy parti után. Praktikussági szempontból: egy jól körbejárható asztal kell hozzá!


Hasonló játékok címkék alapján