Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)

videojáték 40

A Gameboy Color-játék a Final Fantasy-hez hasonló szerepjáték. A játékos Harry bőrébe bújik, és a történet ott indul, hogy Hagrid az Abszol Útra viszi őt. A játék szorosan követi a regény cselekményét, ettől a ponttól a könyv minden jelenete játszható, de ehhez még hozzáadtak szörnyeket:… [tovább]

SzereplőSzinkronhang
Harry Potter / Draco Malfoy / Vincent Crabbe / Gregory GoyleJoe Sowerbutts
Hirdetés
Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)

Más készítők
KnowWonder

Platformok
PlayStation
Windows

Most játszik vele 4

Kedvencelte 14

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Nadja_Blue 

Igen, a grafikáján látszódik, hogy nem egy mai darab, de azért nem volt rossz játszani vele ennyi év után, bár ez főleg a nosztalgiának tudható be. Mert azért vannak benne hibák. Először is nem lehet átugrani a cutscene-eket, aztán az egérrel való irányítás borzalmas, az ugrás pedig néha érdekes dolgokat produkál. De voltak részek, amiket kifejezetten élveztem, mint például a könyvtáras részt, pedig gyerekként mindig féltem tőle. Meg egyébként is, régen ezzel a HP játékkal játszottam a legtöbbet, szóval nem bánom, hogy felelevenítettem, honnan is indult a széria.

Victorious 

A maga idejében illetve gyerekként biztos jobb volt de így ma idősebb fejjel már nem éppen a legélvezetesebb játék.
Sőt,helyenként kifejezetten idegesítő, a checkpoint borzalom, cutscenenek átugorhatatlanok ha véletlen meghaltál és újra kéne csinálnod. Az irányítás rettenetes sokszor,a seprűn repülő részeket meg kidobnám a kukába gondolkodás nélkül…..A grafikával meg embereket lehetne ijesztgetni :D Ha gyerekként játszom elsőre akkor lehet feladtam volna vagy legalább egy hónapig vittem volna.
A sokak által nagyon ijesztőnek titulált könyvtáros részben meg nem értem mi olyan van amitől megijedhet egy gyerek..Tuti nem néztek elég Bátor a gyáva kutyát :D
A kártyákat meg esélyed sincs összeszedni utólag,hogy ha véletlenül kihagytál egyet
(különben biztos vagyok benne,hogy az összes tanár kiakart nyírni…olyan helyekre küldtek… :D )
Örültem azért,hogy volt pár dolog ami csak a könyvben volt benne és a filmben nem.
Lehet belőlem is csak a nosztalgia beszél de azért a 3. rész sokkal jobban kidolgozott és élvezetesebb.
Valamikor sort kerítek majd a többi részre is.

Negative_Singularity 

Imádtam kiskoromban, annyira magával ragadt az egész hangulata, hogy a hibákat – ha voltak –, képtelen voltam észrevenni. Voltak olyan részek, amik nehezebben mentek, például a könyvtárosnak vagy négyszer neki kellett ugranom, de egyáltalán nem éreztem idegtépőnek a kudarcot, sőt! Inkább izgalmas kihívásnak, elvégre Harry is megúszta. :)
Ennél jobban csak a második rész tetszett, az értékelést ott folytatom. --> Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

lafayette 

Imádtam! :D Ez meg a 2. rész a valaha volt legjobb játék amivel játszottam! :D

piciszusz 

Rettenet a grafika, néha akadt is a játék, de annyira lesz*tam, mert a sorozatot imádom és végre játszhattam ezzel is. :D

Morn 

A PC verzióját általános iskolai osztálytársammal #és akkori legjobb baráttal# játszottam, majdnem végig is vittük, valahol a csapóajtó után akadtunk meg és hagytuk annyiban a játékot. A playstation 1 verzióját viszont egyedül sikerült megcsinálnom, bár talán a Voldi-tükör résszel volt némi problémám.
Az irányítása ps-en sokkal jobb volt, kezelhetőbb (bár lehet csak azért, mert én az egész játékos világot tv játékon, majd ps-n ismertem meg először, a pc jóval később). A grafikája pocsék, de akkor úgysem az érdekelt, hanem hogy HP! Nem zavartak a gyűjtögetések sem, lehet, hogy ez gáz, de én el vagyok az ilyen, gyűjtsünk össze minden kis szart dolgokkal a játékokban.
Nosztalgiából lehet egyszer majd újra belenézek.

LaBelle 

Nagyon nagy szám volt ez anno, de én bevallom, mindig nagyon beleélem magam a játékokba, és nagyon féltem tőle. A grafikája béna és vannak gondok az irányítással is. De néha elővesszük még nosztalgiázni. Voldemortot pedig még sosem győztem le. :D

1 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján