Game of Thrones (2014)

videójáték 18 18
Game of Thrones: A Telltale Games Series

A történet a Vörös Násznál kezdődik, majd közvetlenül annak eseményeinél folytatódik. A könyvekből hiányzó, a játék kedvéért megírt új ház, Ironwood véres és kegyetlen élményeit követhetjük végig.

Videók

angol

Most játszik vele 2

Kedvencelte 3

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

LoneWolf 
Game of Thrones (2014)

Game of Thrones (2014) videójáték

A Life is Strange után kissé nagyok lettek az elvárásaim a döntés alapú játékok kapcsán, szóval valószínűleg ezért nem vagyok teljesen elégedett a TTG-s Trónok Harcával. A sztori tökéletes, ahogyan a narratíva is, izgalmas és sokkoló, akár a sorozat, izgulsz szinte minden karakterért, miközben ők eredetileg benne sincsenek a történetben, mégis olyan szépen beillesztették őket, hogy az csoda. Egyedül a fent említett Square Enix darabban remekül megoldott mozgásszabadság és interakció hiányzott, de enélkül is egy erősen ajánlott széria kiegészítőnek tartom, aminek remélem még lesz folytatása.

piciszusz 
Game of Thrones (2014)

Game of Thrones (2014) videójáték

Az utolsó részt még nem csináltam meg, de annyira nem is vágyók rá. Nem tetszik a grafika, egy bizonyos medret követ a játék, tök mindegy mit választasz, igazából semmi haszna nem lesz az egésznek. A karaktereket nem tudtam annyira megkedvelni, úgyhogy szerintem ez kuka és nem folytatom.

Nightmare 
Game of Thrones (2014)

Game of Thrones (2014) videójáték

Egyszerűen király. GoT fan vagyok, tehát nálam nem volt kérdés, hogy megveszem-e. Csalódott voltam, hogy idén a Telltale bejelentette egy csomó játék folytatását, és ez nem volt köztük. Nagyon várom már a folytatást. Iron from Ice!

marcipancica 
Game of Thrones (2014)

Game of Thrones (2014) videójáték

3 csillag azért, mert Trónok harca, amúgy 2. Borzasztóan vontatottnak találtam az egész játékot, pedig szeretem a Telltale (és típusú) játékokat. A döntéseknek lényegében semmi befolyásoló hatása nincs a végkifejletre, a történet elég suta, a grafika a Telltale-hez képest is néha kifejezetten béna, amikor pedig a játék tényleges interakciót vár el ("harc" részek), az irányítás kifejezetten nehéz (PC-n), akadozik.
Tényleg csak Trónok harca fanoknak ajánlom, a Telltale ennél sokkal jobbakat is dobot piacra.

3 hozzászólás
Victorious 
Game of Thrones (2014)

Game of Thrones (2014) videójáték

Minden részt akkor vittem ki mikor kijött.Nem volt rossz játék(nem a legkiemelkedőbb a telltale-től persze) de a vége ugye eléggé lezáratlan szóval remélem lesz folytatás.


Hasonló játékok címkék alapján