Elvenar (2015)

videójáték 5

Elvenar egy ingyenesen játszható, böngésző-alapú játék, ahol egy virágzó várost építhetsz, és egy csodákkal teli, varázslatos világot fedezhetsz fel.

Építsd fel a legszebb várost és alakítsd ki a leghatékonyabb gazdasági rendszert, amit csak tudsz! Az Elvenarban szinte az összes épületet… [tovább]

Videók

angol trailer
Cinematic Trailer
Cinematic Trailer

Képek 5

Hirdetés

Most játszik vele 10

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Leah 
Elvenar (2015)

Elvenar (2015) videójáték

2 évig játszottam vele , kisebb nagyobb hullámhosszokkal.
Minden jó volt addig amíg meg nem nehezítették a harcokat és le nem lassították a játékot. Mivel a Heroes-os csaták miatt szerettem a játékot egy idő után meguntam az állandó termelést és termelést. Néha felnézek hátha javítják , de amúgy abbahagytam.

Valcsa 
Elvenar (2015)

Elvenar (2015) videójáték

Pár napja kezdtem vele játszani. Ritkán tévedek fel facebook-ra, de most épp jól tettem, mert szembejött velem egy hirdetés, így találtam rá erre a böngészős játékra. :) Szép a grafika, tetszik a játék felépítése, csak kicsit lassúnak találom a játékmenetet, túl sok időbe kerülnek a különböző feladatok (pl. 3 órába kerül, mire a műhelyben elkészülnek a fejlett szerszámok, amelyek sok más feladat teljesítéséhez szükségesek…), és az üresjáratokban nem nagyon van mit csinálni, azt meg nem szeretem, hogy addig üljek, és bámuljam a monitort, vagy pár percenként kattintgassam be az aranyakat a lakóépületekből… :/ Legalábbis most még az elején kissé unalmas így… Később, ha fejlődik a gazdaságom, több műhely és spéci épület lesz a városomban, úgy már biztosan jobban le tudom magam kötni az üresjáratokban is.
Mindenesetre nem hagyok fel vele, mert alapvetően nem egy olyan játék, ami időhöz kötött lenne, amikor ráérsz, belépsz, és haladsz a városoddal, de nem muszáj félórákat-órákat ott töltened egyhuzamban, nincsen időhöz kötött kihívás, saját tempóban lehet vele haladni. :) Ez a része kimondottan tetszik, mert egy időigényesebb játék, ami mellett tényleg ott kellene ülni a haladásért, jelenleg nem is férne bele az életembe…


Hasonló játékok címkék alapján