Kapcsolódó zónák

Don't Starve

12 tag · 3 karc · Utolsó karc: 2020. március 16., 18:07 · Bővebben


Most játszik vele 6

Kedvencelte 17

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

SchizoVampire 
Don't Starve (2013)

Don't Starve (2013) videojáték

IMÁDOM.

Nagyon addiktív, tavaly októberben vettem meg és már túl vagyok a 200 órán, pedig sosem voltam az a „nagy játékos”. Szinte bármikor lehet vele játszani.
A Tim Burtonre hajazó stílus remekül néz ki, a kezelése egyszerű, kihívást támaszt (többnyire leküzdhetőeket), mindig tud újat nyújtani és akár meg is lepni. Ráadásul ennek is van úgymond „story mode”-ja, ami aztán végképp nem egyszerű. Hiába öltem bele rengeteget és tapasztaltam sokat, az Adventure Mode-ot eddig egyszer sem sikerült végigvinnem. És mivel ugye ebben a játékban alapvetően a halál egyenlő azzal, hogy a LEGELEJÉRŐL kell kezdened mindent, nagyon-nagyon sokszor kell próbálkozni. Érdemes mindenkinek saját stratégiát kitalálnia, amivel a lehető legtovább képes életben maradni, avagy Nem Éhenhalni. (Vagy megőrülni, esetleg az egészség csökkenése miatt meghalni.)

Hihetetlen az is, hogy mennyi tartalom van benne, már ami a felfedezhető tárgyakat, növényeket és felbukkanó… khm, állatokat illeti. Igaz, hogy spoileres tud lenni, de nagy segítség a Wikia oldal, mert magamtól fogalmam sem lenne, melyik alapanyaggal mit tudnék csinálni és egyáltalán érdemes-e megtartanom.
A két DLC tovább bővíti ezt, szóval gyakorlatilag a végtelenségig le tud kötni a játék.

Csak ajánlani tudom.

Nightmare 
Don't Starve (2013)

Don't Starve (2013) videojáték

Szuper játék. A történetéről semmit nem tudok, de a játékélmény megfogott. Az elején elég nehéz, de attól függetlenül király.


Ha tetszett, játssz ezzel is


4

Oxygen Not Included (2017) videojáték

4 szavazat · Összehasonlítás

1

Minecraft (2011) videojáték

3 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján