Don't Starve (2013)

videójáték 12 27

Egy szigeten ébredsz. Egy idegen, sötét és veszélyes világban. Nem tudod, hogy mit csinálj, merre menj, kitől kérj segítséget. Csak egy valamiben vagy biztos. Nem akarod a szabad ég alatt, sötétben tölteni az éjszakát.

Wilson fiatal tudós. Csodás dolgok megalkotója volt vidéki birtokán,… [tovább]

Videók

Képek 7

Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Don't Starve

15 tag · 5 karc · Utolsó karc: 2021. március 18., 16:51 · Bővebben


Most játszik vele 8

Kedvencelte 18

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

SchizoVampire 
Don't Starve (2013)

Don't Starve (2013) videójáték

IMÁDOM.

Nagyon addiktív, tavaly októberben vettem meg és már túl vagyok a 200 órán, pedig sosem voltam az a „nagy játékos”. Szinte bármikor lehet vele játszani.
A Tim Burtonre hajazó stílus remekül néz ki, a kezelése egyszerű, kihívást támaszt (többnyire leküzdhetőeket), mindig tud újat nyújtani és akár meg is lepni. Ráadásul ennek is van úgymond „story mode”-ja, ami aztán végképp nem egyszerű. Hiába öltem bele rengeteget és tapasztaltam sokat, az Adventure Mode-ot eddig egyszer sem sikerült végigvinnem. És mivel ugye ebben a játékban alapvetően a halál egyenlő azzal, hogy a LEGELEJÉRŐL kell kezdened mindent, nagyon-nagyon sokszor kell próbálkozni. Érdemes mindenkinek saját stratégiát kitalálnia, amivel a lehető legtovább képes életben maradni, avagy Nem Éhenhalni. (Vagy megőrülni, esetleg az egészség csökkenése miatt meghalni.)

Hihetetlen az is, hogy mennyi tartalom van benne, már ami a felfedezhető tárgyakat, növényeket és felbukkanó… khm, állatokat illeti. Igaz, hogy spoileres tud lenni, de nagy segítség a Wikia oldal, mert magamtól fogalmam sem lenne, melyik alapanyaggal mit tudnék csinálni és egyáltalán érdemes-e megtartanom.
A két DLC tovább bővíti ezt, szóval gyakorlatilag a végtelenségig le tud kötni a játék.

Csak ajánlani tudom.

Nightmare 
Don't Starve (2013)

Don't Starve (2013) videójáték

Szuper játék. A történetéről semmit nem tudok, de a játékélmény megfogott. Az elején elég nehéz, de attól függetlenül király.


Ha tetszett, játssz ezzel is


4

Oxygen Not Included (2017) videójáték

4 szavazat · Összehasonlítás

0

Minecraft (2011) videójáték

2 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján